Home TOP NEWS Match Report: Απουσίες, κούραση και η πολύ καλή ΑΕΚ δεν μας επέτρεψαν...

Match Report: Απουσίες, κούραση και η πολύ καλή ΑΕΚ δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε


Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό που επέβαλε η ΑΕΚ στο παιχνίδι η ομάδα. Με εμφανή τα σημάδια κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδι λύγισε μπροστά σε μία καλύτερη, στο γήπεδο, ομάδα.

Η ΑΕΚ είχε την εδαφική υπεροχή, ήταν πιο επιθετική στο δεύτερο μέρος σκόραρε το πρώτο γκολ και σκόραρε ξανά για να πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα ενώ έχασε και κάποιες άλλες ευκαιρίες με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αρκείται στην δημιουργία κάποιων καλών προϋποθέσεων.

Σίγουρα περιμέναμε καλύτερη την ομάδα σήμερα όμως λίγο οι απουσίες και η έλλειψη επιλογών και λίγο η υπερπροσπάθεια το τελευταίο διάστημα δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε μπάλα στο ξεκίνημα, η ΑΕΚ έβγαλε παίκτες ψηλά για να μας πιέσει. Φάνηκε από την αρχή ότι θα προσπαθούσαν αμφότερες οι ομάδες να ελεγξουν το ρυθμό. Οι γηπεδούχοι μετέφεραν το παιχνίδι στο δικό μας μισό ενώ εμείς προσπαθούσαμε να βγάλουμε με ταχύτητα επιθέσεις. Ηταν αργό το παιχνίδι πάντως στο πρώτο τέταρτο με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται επιφυλακτικές. Τις προϋποθέσεις πάντως ήταν η ΟΜΟΝΟΙΑ που τις έφτιαχνε σε αυτό το διάστημα.

Άρχισε να ανεβάζει στροφές η ΑΕΚ μετά το 15λεπτο και να επιβάλλεται κάπως στο γήπεδο χωρίς όμως να μπορεί να γίνει δημιουργική. Είχαμε κι εμείς κάποια θέματα στο κεντρο και δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε μπάλα.

Δεν βρίσκαμε τρόπο να πάρουμε τη μπάλα κοντά στην αντίπαλη περιοχή κι αυτό έδινε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ΑΕΚ που δημιούργησε συντριπτική εδαφική υπεροχή.

Θα πρέπει να αλλάξει προσέγγιση η ομάδα, να γίνει πιο επιθετική για να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε για να επιτεθεί. Σκόραρε με το ξεκίνημα με τον Λόπες και πήρε προβάδισμα. Ήταν πιο επιθετική από εμάς και φαινόταν να θέλει να καθαρίσει το παιχνίδι. Σκόραρε ξανά με τον Τόνγκια και πλέον τα πράγματα πήραν το δρόμο τους.

Οι ελπίδες για πρωτάθλημα έσβησαν απόψε μαθηματικά όμως πρέπει να μείνουμε δυνατοί γιατί έχουμε ακόμα στόχους που πρέπει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε.

A Hμίχρονο

Η πρώτη φάση ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο 3ο λεπτό με τον Σεμέδο να μπαίνει από δεξιά στη περιοχή, να κάνει παράλληλη πάσα όμως κανείς δεν ήταν εκεί για να την σπρώξει στα δίκτυα.

Στο 27ο λεπτό ο Γκαρσία σέντραρε από αριστερά, ο Σολ έκανε κεφαλιά από κοντά με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία μας. Ηταν μεγάλη αυτή η ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Β Ημίχρονο

Μπήκε ο Μπάκιτς στη θέση του Στεπίνσκι στο ξεκίνημα.

Στο 49ο λεπτό ο Τιουνγκού σέντραρε από δεξιά χαμηλά, πετάχτηκε πρώτος ο Λόπες, πλάσαρε προς την εστία μας και σκόραρε.

Στο 53ο λεπτό ο Μπασιρού έκανε λάθος στο κέντρο, πήρε μπάλα ο Τόνγκια έκανε σουτ έξω από τη περιοχή το οποίο πέρασε εκτός.

Ευκαιρία έχασε ο Γκάμα ο οποίος πήρε πάσα από δεξιά από τον Πονς, πλάσαρε στην εστία για να αποκρούσει ο Ουζόχο.

Στο 65ο λεπτό ο Τόνγκια σκόραρε ύστερα από φάση διαρκείας, αφού πρώτα έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία με Λόπες. Ευνοήθηκε από την κόντρα που βγήκε σε σουτ του Λόπες από το ύψος του πέναλτι και μπροστά στο τέρμα σκόραρε ξανά. 

Στο 68ο λεπτό ο Κασάμα πήρε τη θέση του Κούσουλου ενώ ο Αλιούμ τη θέση του Χάμπου.

Εκπληκτική διπλή ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ στο 77ο λεπτό με σουτ του Γκαρσία αρχικά το οποίο απέκρουσε ο Ουζόχο, στην επαναφορά ο Γκαρσία μπροστά στο κενό τέρμα δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ.

Ευκαιρία έχασε ο Μάμας στο 88′. Σούταρε από το ύψος του πέναλτι άουτ ύστερα από πάσα του Κάσας από δεξιά.