Home TOP NEWS Post Game: Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια όμως έχουμε στόχους και πρέπει να συνεχίσουμε

Post Game: Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια όμως έχουμε στόχους και πρέπει να συνεχίσουμε


Το εντυπωσιακό ντεμαράζ της ΟΜΟΝΟΙΑ που την έβαλε στο παιχνίδι για το πρωτάθλημα έλαβε χθες βράδυ τέλος. Η ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 έσβησε τις πιθανότητες μας για τον τίτλο, σίγουρα προκάλεσε στεναχώρια όμως η αναγνώριση για την υπερπροσπάθεια που έγινε το τελευταίο δίμηνο, από την ημέρα δηλαδή που ανέλαβε ο Αναστασίου, είναι δεδομένη.

Χθες βράδυ φάνηκε ότι απέναντι μας ήταν μία ομάδα πολύ πιο φρέσκια και έτοιμη για τον αγώνα. Αντιθέτως εμείς λυγίσαμε μπροστά στις πολλές απουσίες αλλά και την κούραση, καθώς το χθεσινό ματς ήταν το πέμπτο σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Υπήρξαν παίκτες μας που έμειναν πίσω σε απόδοση όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε. Ακόμα κι έτσι θα μπορούσαν στο παιχνίδι να εξελιχθούν διαφορετικά τα πράγματα. Αν βρίσκαμε πρώτοι τον δρόμο προς τα δίκτυα, αφού τις πρώτες καλές προϋποθέσεις εμείς τις δημιουργήσαμε, ή αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα του ημιχρόνου όταν η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα για να σκοράρει.

Όπως και να έχει η ήττα έχει καταγραφεί και μας αφαίρεσε το δικαίωμα να ελπίζουμε για πρωτάθλημα. Είμαστε όμως κοντά στο να κλειδώσουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο και δεν θα πρέπει να σταματήσουμε την προσπάθεια. Έχουμε βεβαίως και τον τελικό κυπέλλου.

Η ομάδα θα πρέπει να πάρει τώρα κάποιες ανάσες και να δει τον επόμενο αγώνα. Το ντέρμπι με το Αποέλ έχει σημασία, όχι μόνο βαθμολογική, και θα πάμε την ερχόμενη Κυριακή πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να το κτυπήσουμε.