Home SPORTS NEWS Τραγωδία στη Βραζιλία (photos)

Τραγωδία στη Βραζιλία (photos)


Θρήνος στη Βραζιλία… Τουλάχιστον τρεις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός δυστυχήματος που έγινε κατά την διάρκεια των έργων στην «Arena Corinthians», εν όψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ! Αυτό επιβεβαίωσε και ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βραζιλίας, Μάουτο Λόπεζ, μιλώντας σε ραδιόφωνο της χώρας… Υπάρχουν και τραυματίες με τα σωστικά μέσα και τους πυροσβέστες να συνεχίζουν την προσπάθειά τους, οπότε ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να μεγαλώσει…

Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης, στη νότια πλευρά του “Itaquerão stadium”, το τελευταίου κομματιού οροφής. Γερανός ύψους 114 μέτρων, που μπορεί να σηκώσει βάρος μέχρι και 1500 τόνους… κόπηκε στη μέση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στις κερκίδες!

Το διοικητικό συμβούλιο της Κορίνθιανς εκφράζει δημόσια τη βαθιά του θλίψη για το δυστύχημα. «Δεν υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση προς το παρόν», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδα λίγο μετά την ανακοίνωση της θλιβερής είδησης που στοίχισε τη ζωή σε τρία άτομα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr