Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αυτά κατέγραψε ο Τσούκκας

Αυτά κατέγραψε ο Τσούκκας

img_2595


Η ιστοσελίδα, protathlima.com έφερε στη δημοσιότητα την έκθεση του αγώνα με τον Άρη από τον διαιτητή Αβραάμ Τσούκκα. Τα όσα κατέγραψε ο καθοδηγούμενος νεαρός ρεφ, φέρνουν σε δύσκολη θέση τους πράσινους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα:

«Σε τακτά χρονικά διαστήματα οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έριχναν κέρματα και αναπτήρες προς τον τερματοφύλακα του Άρη στο β’ ημίχρονο. Στο 49’ ειδικά φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έριξε μια μπουκάλα μικρή ζιβανία Σε τακτά χρονικά διαστήματα φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έλουζαν με νερό και αναψυκτικά τον πάγκο του Άρη. Στο 54’ φίλαθλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έριξε προς το μέρος του (τέταρτου διαιτητή) ένα πλαστικό ποτήρι (σ.σ. χάρτινα είναι στο ΓΣΠ) που τον βρήκε στο πρόσωπο σκίζοντάς του τα χείλη Έγινε ανακοίνωση ότι με την επόμενη ρίψη θα διακοπτόταν το παιχνίδι. Η διακοπή του αγώνα ήταν για έξι λεπτά»

«Μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Άρη Πάνος Κωνστανίνου πανηγυρίζοντας έκανε χειρονομία προς τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Σήκωσε τα χέρια του προς τα πάνω έχοντας μέτωπο προς την κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πανηγύρισε. Η χειρονομία του δεν ήταν άσεμνη ή αισχρή, αλλά προκλητική. Η κίνηση αυτή προκάλεσε μικροένταση η οποία κατευνάστηκε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων»