Home SPORTS NEWS Στήσιμο και στα προκριματικά του Μουντιάλ;

Στήσιμο και στα προκριματικά του Μουντιάλ;


Στην Αγγλία συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από την «Telegraph» για το κύκλωμα που έστηνε παιχνίδια στην Αγγλία, καθώς ο συλληφθείς ως «εγκέφαλος» αποκαλύπτει ότι προκαθόρισε αγώνες ακόμα και για τα προκριματικά του Μουντιάλ!

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη η συγκεκριμένη εφημερίδα στην ιστοσελίδα της δημοσίευσε βίντεο, αποκαλύπτοντας το πως λειτουργούσε το κύκλωμα. Βλέπετε, δημοσιογράφος είχε καταγράψει συζήτηση με μέλος του κυκλώματος!

Μόνο που η «Telegraph» επανήλθε με νέα στοιχεία για τον φερόμενο ως «εγκέφαλο» ο οποίος φέρεται να έχει ισχυριστεί ότι μπορούσε να «στήνει «παιχνίδια και για τα προκριματικά του Μουντιάλ στις ζώνες της Ευρώπης και Ασίας! Ο «εγκέφαλος» φέρεται να μιλά σε μυστικά μαγνητοφωνημένη συζήτησή του νωρίτερα μέσα στο μήνα με πρώην ερευνητή της FIFA!

Όπως αναφέρει το αγγλικό έντυπο, φέρεται να είπε: «Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω. Ασχολούμαι με Αυστραλία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ευρώπη, Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου…». Φτάνει στο σημείο να ισχυρίζεται πως έχει τον έλεγχό του ολόκληρη την εθνική ομάδα σε μια αφρικανικής χώρας. Αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που δεν αποκαλύπτεται για νομικούς λόγους.

Τα στοιχεία που για την συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται στα χέρια της NCA (National Crime Agency), η οποία στο πλαίσιο των ερευνών της έχει αρχίσει ήδη να συνεργάζεται και με τις αντίστοιχες υπηρεσίες άλλων χωρών. Να θυμίσουμε πως και η FIFA εδώ και μήνες έχει δημιουργήσει και ειδικό τμήμα που ασχολείται με τη «μάστιγα» των «στημένων» αγώνων, σε συνεργασία με τις αρχές σε κάθε χώρα…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr