Home SPORTS NEWS Κάτι… τρέχει με τον Μέσι

Κάτι… τρέχει με τον Μέσι


Τελικά κάτι… παίζει με τον Λιονέλ Μέσι και τις αμοιβές του από τη Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο Αργεντινός άσος θα ζητήσει τελικά αναπροσαρμογή συμβολαίου και αύξηση αποδοχών από τον Σάντρο Ροσέλ, έχοντας για «όπλο» το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι! Με τον Μέσι να αξιώνει 175.000 ευρώ την εβδομάδα!

Αυτά τα σενάρια συντηρούνται, μετά και τη δήλωση Μέσι, με τον Αργεντινό να φέρεται να είπε: «Θέλω να μείνω στο σύλλογο γιατί είναι το σπίτι μου». Τώρα απομένει να δούμε αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να ικανοποιήσει τον διεθνή άσο, με τους «μπλαουγκράνα» να στοχεύουν να ανανεώσουν και τα συμβόλαια των Αντρές Ινιέστα, Μάρτιν Μοντόγια, Μαρκ Μπάτρα.

Με τη «As» να αναφέρει πως για την περίπτωση του Μέσι παραμονεύουν Τσέλσι, Σίτι και Μονακό, που προτίθενται να ξοδέψουν πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, καθώς η «Μπάρτσα» δύσκολα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του. Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιογράφος-μάνατζερ αποκάλυψε πως ο Μέσι έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, λόγω της μη ικανοποίησης των οικονομικών του απαιτήσεων! Ο διεθνής άσος αντέδρασε και τόνισε πως η Μπαρτσελόνα είναι το «σπίτι» του…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr