Home TOP NEWS Σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στο φετινό πρωτάθλημα

Σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος στο φετινό πρωτάθλημα


Απο μόνο του αυτό το στατιστικό αποτελεί μεγάλη επιτυχία για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε μία ομάδα η οποία διεκδικεί διακρίσεις και τίτλους, το να έχει πρωταγωνιστές παίκτες γηγενείς, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα πρωτάθλημα όπως το Κυπριακό στο οποίο το Κυπριακό στοιχείο, ιδιαίτερα στις μεγάλες ομάδες, έχει εκλείψει, φαίνεται έντονα και αποτελεί τη μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους.

Ενδεικτικά να σημειώσουμε ότι, ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Χαράλαμπος. Έχει αγωνιστεί στους 33 από τους 35 αγώνες, τους περισσότερους από όλους τους παίκτες του φετινού μας ρόστερ.

Ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είναι ο Κούσουλος. Ο αρχηγός κατέγραψε 32 συμμετοχές, οι 30 ως βασικός, ενώ τα 2566 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση.

Δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής είναι ο Νικόλας. Με 28 συμμετοχές, όλες στο αρχικό σχήμα, έπαιξε 2507 λεπτά και δεν αποκλείεται σήμερα να ξεπεράσει τον Κούσουλο, αναλόγως με το πως θα διαχειριστεί τους παίκτες του ο Αναστασίου.

Είναι και ο Ανδρόνικος ο οποίος έπαιξε στα 30 από τα 35 παιχνίδια και με τα 9 του γκολ είναι ασφαλώς δεύτερος σκόρερ της ομάδας πίσω από τον Σεμέδο στο πρωτάθλημα και είχε κι αυτός πολύ σημαντικό ρόλο στη φετινή προσπάθεια.