Home SPORTS NEWS Επιστροφή στην Ριζούπολη με γκέλα ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στην Ριζούπολη με γκέλα ο Παναθηναϊκός


Κακός ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο δεν άξιζε κάτι παραπάνω από την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον ψυχωμένο Απόλλωνα.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι, ενώ ο Αναστασίου στις δηλώσεις του άφησε αιχμές για την διαιτησία.

Με 4-4-2 ο Παναθηναϊκός απέναντι στο 4-3-3 του Απόλλωνα. Οι πράσινοι απλοποίησαν νωρίς την ζωή τους στην πρώτη σημαντική φάση του ματς. Ο Καρέλης μετά από ωραία κίνηση έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπεργκ με βολέ νίκησε τον Τζόρβα για το προβάδισμα του Παναθηναϊκού (6′). Η επιοπαιλαιότητα σφράγισε τις επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων. Αρχικά ο Απόλλωνας προσπάθησε να βγει μπροστά και να απαντήσει άμεσα. Η μπάλα πέρασε πολλές φορές από τα πόδια του Φαρινόλα, αλλά έλειψε η καλή τελική πάσα. Ίδιοι κανόνες και στις επιθετικές προσπάθειες του Παναθηναϊκού μετά το γκολ. Σπατάλησε δυο τρεις φάσεις ο Αμπέιντ, στις οποίες θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές με καλύτερη εξ αυτών το σουτ στην αγκαλιά του Τζόρβα (πάσα Μπέργκ) στο 39′. Άτυχοιοι γηπεδούχοι, έχασαν νωρίς από τραυματισμό τον Καμαρά, ο οποίος αντικαστάθηκε στο 20′ από τον Τσοκάνη.

Ο Λόρι Σάντσες έριξε τον Παντελιάδη στο δεύτερο μέρος και αυτός στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Κανακούδη, η άμυνα του Παναθηναϊκού κοιμήθηκε και ο Παντελιάδης έπιασε στο δεύτερο δοκάρι την κεφαλιά για το 1-1 (47′). Ήτα η σειρά του Απόλλωνα να αιφνιδιάσει. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν καλά τους διαδρόμους προς την εστία τους, η κυκλοφορία του Παναθηναϊκού ήταν κάκιστη και με αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορούσε να υπάρξει δημιουργία. Την καλύτερη φάση στο δεύτο ημίχρονο την είχε ο Απόλλωνας. Την κεφαλιά του Τσοκάνη από τηνν σέντρα του Αργυρόπουλου σταμάτησε πολύ δύσκολα ο Τζόρβας.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε δύο φορές πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καρέλη στο πρώτο μέρος και σε φάση με τον Μπεργκ στο δεύτερο. Διαμαρτυρήθηκε ο Αναστασίου μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, πολύ κατώτερος συγκριτικά με τα πρόσφατα νικηφόρα παιχνίδια του.

Απόλλων Σμύρνης (Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Καμαρά (16′ Τσοκάνης), Κόρμπος, Μίνγκας (86′ Τσιλιγκίρης), Διαμαντής (46′ Παντελιάδης), Φαρινόλα, Πετρόπουλος.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο, Λαγός (73′ Κλωναρίδης), Μέντες, Αμπεντ (63′ Ατζαγκούν), Πράνιτς, Καρέλης, Μπεργκ.

Γκολ: 48′ Παντελιάδης/ 6′ Μπεργκ

Κίτρινες:  50′ Αργυρόπουλος, 55′ Άλβαρεζ/89′ Πράνιτς , 92′ Τριανταφυλλόπουλος

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr