Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δείξτε πόσο το θέλετε

Δείξτε πόσο το θέλετε

img_2723


Τον Εθνικό Άχνας, εκτός έδρας, αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00, live omonoianews.com). Οι πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία κόντρα στον Άρη και όσα ακολούθησαν αυτής και να επιστρέψουν στις νίκες. Ενδεχόμενη επιτυχία σήμερα θα δείξει πόσο πολύ θέλουν οι ποδοσφαιριστές μας το πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα, θα δείξει σε όλους τους…ενδιαφερόμενους πως όσο κι αν προσπαθήσουν να εκτροχιάσουν το τραίνο, θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με όλο μας το είναι, γιατί έχουμε (και φέτος) την καλύτερη ομάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται σήμερα να δείξει χαρακτήρα πρωταθλήτριας. Ομάδας που αντιδράει στα δύσκολα, που αντιστέκεται. Που έχει φέτος αυτοσκοπό το πρωτάθλημα και δεν θα αφήσει τίποτα να μπει μπροστά της.

Το Δασάκι παραδοσιακά είναι αφιλόξενη έδρα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάθε χρόνο οι παίκτες του “Ηθικού” έχουν αυξημένα κίνητρα, κάθε χρόνο οι διαιτητές ντύνονται δωδέκατος παίκτης του αντιπάλου. Στην εξίσωση μπαίνουν φέτος και οι απουσίες και γίνεται ξεκάθαρο πως ο αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι. Εξαρτάται όμως αποκλειστικά από την απόδοση των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δείξει πόσο το θέλει.