Home TOP NEWS Πέρσι τους ρίξαμε στο καναβάτσο στα ημιτελικά, φέτος να το κάνουμε στον...

Πέρσι τους ρίξαμε στο καναβάτσο στα ημιτελικά, φέτος να το κάνουμε στον τελικό!

Μπήκαμε αισίως στην βδομάδα του μεγάλου τελικού κυπέλλου, στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί με την Πάφο FC με στόχο την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου κυπέλλου και του 17ου στην ιστορία του συλλόγου.


Είναι γεγονός ότι, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές μας, μέχρι και την τελευταία προπόνησης θα έχουν μπόλικη δουλεία και θα πρέπει να ρίξουν μπόλικο διάβασμα για την αντίπαλο μας, έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν όπως πρέπει για να πάρουν το ζητούμενο.

Την φετινή σεζόν και σε τέσσερα παιχνίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στο σύνολο του Καρσέδο, σε τέσσερα παιχνίδια η ομάδα μας μέτρησε μόνο μία νίκη (εκτός έδρας), μία ήττα (εντός έδρας) και στα πλέι – οφ έμεινε και στα δύο παιχνίδια ισόπαλη με το ίδιο σκορ.

Τα αποτελέσματα:

Πάφος FC – OMONOIA 0-2 (Πρώτος γύρος)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC 1-2 (Δεύτερος γύρος)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC 1-1(Πρώτο παιχνίδι πλέι – οφ)
Πάφος FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1(Δεύτερο παιχνίδι πλέι – οφ)

Η ομάδα μας λοιπόν, στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου(18/05) πρέπει και επιβάλλεται να φορέσει το καλό της κοστούμι και με την εμπειρία των δύο συνεχόμενων νικηφόρων τελικών και με την βαριά φανέλα των 24 τελικών να μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση του 17ου κυπέλλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να μπει στο γήπεδο με φάρο τα παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου, στην οποία στα μεγάλα ραντεβού με τους “γαλάζιους” της Πάφου γνώρισε μια ήττα(εκτός έδρας), εντός έδρας έμεινε στο 0-0, ωστόσο στα άλλα τέσσερα ραντεβού δύο στα πλέι – οφ και δύο στο κύπελλο μέτρησε τρεις νίκες και μία ισοπαλία και πρόκριση στον περσινό μεγάλο τελικό.

Τα αποτελέσματα:

Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0 (Πρώτος γύρος)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC 0-0 (Δεύτερος γύρος)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC 2-0 (Πρώτο παιχνίδι πλέι – οφ)
Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1 (Πρώτο παιχνίδι ημιτελικών)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος 3-1 (Δεύτερο παιχνίδι ημιτελικών)
Πάφος FC – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-1 (Δεύτερο παιχνίδι πλέι – οφ)

Συνεπώς η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε αυτό το μεγάλο ραντεβού απέναντι στην Πάφο FC καλείται να φωνάξει δυνατά παρούσα, έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και το τρόπαιο να μείνει στην Πρωτεύουσα.