Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην ξεχνάτε ποιον αντιμετωπίζουμε

Μην ξεχνάτε ποιον αντιμετωπίζουμε

img_7097


Αν οποιοσδήποτε σκέφτεται ότι από τη στιγμή που μας έσφαξαν την περασμένη εβδομάδα, δεν θα πράξουν το ίδιο και αυτήν, ας το βγάλει από το μυαλό του. Αναλογιστείτε απλά ποια ομάδα είναι ο αντίπαλος και είμαστε σίγουροι πως θα αναθεωρήσετε. Αντίπαλος σήμερα, είναι η αγαπημένη (χεράκια με τον αιώνιο) της ΚΟΠ και ειδικά του Κούμα.

Κάθε χρόνο 2-3 φάκελλοι από την ΟΥΕΦΑ, κάθε χρόνο στις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται περίεργες καταστάσεις μέχρι που αποφεύγει τη διαβάθμιση, κάθε χρόνο κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τα καλύτερα τους ματς. Ο “Ηθικός” Άχνας δεν θα διστάσει να μας κάνει τη ζημιά αν του το επιτρέψουμε. Το αντίθετο, θα το ευχαριστηθεί κιόλας.

Πάμε στο Δασάκι της Άχνας με πλήρη επίγνωση του ποιον αντιμετωπίζουμε: μια μέτρια ομάδα που με τις βοήθειες που δέχεται, αν το πιστέψει μπορεί να κόψει βαθμούς. Δυνατά από το πρώτο δευτερόλεπτο λοιπόν, να πατήσουμε τον αντίπαλο μες το λαιμό, να δείξουμε στον κ. Παναγή πως ούτε να το σκεφτεί πως θα κάνει ζημιά δεν θα προλάβει, να πάρουμε το τρίποντο και να συνεχίσουμε την μάχη για τον τίτλο.