Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μάριε, παίξε ίσα

Μάριε, παίξε ίσα


Ας μην κρυβόμαστε κι ας μπούμε απευθείας στο ψητό: Κάποτε ήσουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ. Κι αυτό σου στοίχισε στα πρώτα σου βήματα στο χώρο της διαιτησίας που επέλεξες να ακολουθήσεις. Έπρεπε να αποβάλεις τη “ρετσινιά” από πάνω σου, γιατί διεθνής ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ δεν γίνεται. Ούτε διαιτητής που να έχει φιλικά συναισθήματα προς την ΟΜΟΝΟΙΑ γίνεται να υπάρχει.

Για να τους αποδείξεις ότι όλα αυτά είναι στο παρελθόν, ασέλγησες πολλές φορές πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Πέναλτι, κόκκινες, διακοπές, δικαστικές, κεκλεισμένων των Θυρών, όλα. Τα κατάφερες, ανέβηκες, έγινες διεθνής, μαζί με τον Τράττο αναλάβατε και τα ηνία των διαιτητών. Κι όμως εξακολουθείς όποτε βρίσκεις μπροστά σου την πρώην ομάδα σου, να της δείχνεις το χειρότερο σου εαυτό. Πάλι καλά που δεν παίζει ο Ασσίς γιατί είναι γνωστή και η “συμπάθεια” σου προς το πρόσωπο του.

Μάριε, παίξε ίσα. Δεν θέλουμε κάτι άλλο από το 50-50, έχουμε μάθει ότι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που βρίσκονται σε θέσεις ισχύος είναι οι χειρότεροι αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, απέδειξε πως δεν ισχύει πάντα και απλά παίξε ίσα. Τα καραγκιοζιλίκια των παικτών της Άχνας, υπέδειξε τα από το πρώτο ημίχρονο όχι στο 95. Σις καρατιές των παικτών της Άχνας, σφύρα. Στα πέναλτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μην κλείσεις τα μάτια. Σου φαίνονται γνωστά όλα τα προηγούμενα; Όχι δεν είναι (μόνο) το Τσούκκα που περιγράφουμε, αλλά όλες τις προηγούμενες διαιτησίες σου με την ΟΜΟΝΟΙΑ.