Home TOP NEWS Δεν θα πάρει ρίσκο ο κ.Αναστασίου!

Δεν θα πάρει ρίσκο ο κ.Αναστασίου!


Ο κ. Αναστασίου με την ενδεκάδα που παρουσίασε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, φωτογράφησε λίγο – πολύ τις προθέσεις του γι’ αυτό που θα παρουσιάσει το βράδυ της 18ης Μαίου στον μεγάλο τελικό.

Οι 10 από τις 11 θέσεις για την ενδεκάδα φαίνεται πως είναι καπαρωμένες για τον τελικό, ερωτηματικό παραμένει το τι θα πράξει ο Ελλαδίτης τεχνικός, με τον επιθετικό κι αν θα χρησιμοποιήσει στην κορυφή τον Κακουλλή ή τον Στεπίνσκι, ενώ ερωτηματικό υπάρχει και για την θέση στον άσο που έχει την έγνοια ο περισσότερος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωστόσο και γι’ αυτή φαίνεται ότι ξεκαθάρισε το σκηνικό από το τελευταίο ματς.

Προϋπόθεση για να έπαιζε ο Φαμπιάνο στον μεγάλο τελικό, ήταν να μπορέσει να αγωνιστεί και στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, κάτι που φυσικά δεν έγινε και συνεπώς, ο Ουζόχο έκτος συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο “φύλακας άγγελος” για την πράσινη εστία το βράδυ της 18ης Μαίου.

Ο Φαμπιάνο είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 6 Απριλίου, σίγουρα δεν είναι στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τον Ουζόχο, ο οποίος στα παιχνίδια που αγωνίστηκε και δη στο τελευταίο στο “Στέλιος Κυριακίδης”, έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και προβάρει γάντια βασικού.

Αν επιβεβαιωθούν τα πιο πάνω τότε θα δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να αγωνίζεται σε τελικό και σε παιχνίδι που κρίνει κάποιο τίτλο για πρώτη φορά χωρίς τον Φαμπιάνο, ο οποίος σε προηγούμενα τέτοια παιχνίδια έβαλε την “σφραγίδα” του.