Home TOP NEWS Είναι παιχνίδι που πρέπει να μιλήσει και η βαριά φανέλα των τελικών!

Είναι παιχνίδι που πρέπει να μιλήσει και η βαριά φανέλα των τελικών!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (18/05) κόντρα στην Πάφο FC, στον οποίο η ομάδα μας θα ψάξει να κάνει το three-peat, βάζοντας παράλληλα στην τροπαιοθήκη της το 17ο κύπελλο στην ιστορία της.


Η Πάφος FC στα μεταξύ μας παιχνίδια του πρωταθλήματος έδειξε ότι έχει την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ, γι’ αυτό είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα μας να πάρει το ζητούμενο, που είναι η νίκη που θα της χαρίσει και την κούπα.

Φυσικά διαφορετικά ήταν τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, διαφορετικό θα είναι αυτό του κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ των 24 τελικών εκ των οποίων 16 είναι κερδισμένοι, θα τα πει με την “σταχτοπούτα” Πάφο η οποία θα είναι μόλις η πρώτη της συμμετοχή στον τελικό και εκεί θα πρέπει να μιλήσει η βαριά φανέλα των τελικών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε και στους δύο προηγούμενους τελικούς με Εθνικό Άχνας (κρίθηκε στα πέναλτι) και με ΑΕΛ (κρίθηκε με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά), ότι είναι ομάδα των τελικών και θέλει να το αποδείξει και με την Πάφο FC, μάλιστα στους προηγούμενους τελικούς είχε και την πίεση για εξασφάλιση και εισιτηρίου για την Ευρώπη κάτι που δεν θα έχει το ερχόμενο Σάββατο.