Home TOP NEWS Όλα έτοιμα για τα αποψινά βραβεία του ΠΑΣΠ

Όλα έτοιμα για τα αποψινά βραβεία του ΠΑΣΠ

Όλα έτοιμα για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»! Απόψε στις 21:00, σε ζωντανή μετάδοση από την Cablenet Sports 1 (σύνδεση από τις 20:15 για το Pre –Show), θα λάβει χώρα στο Monte Caputo η μεγαλύτερη γιορτή του κυπριακού ποδοσφαίρου, η οποία αφορά τις ποδοσφαιρικές βραβεύσεις της σεζόν 2023/24.


Τα «PASP FOOTBALL AWARDS» σβήνουν δέκα κεράκια και το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά, όπως αρμόζει στους πρωταγωνιστές του αθλήματος και σε όσους ξεχώρισαν μέσα στο γήπεδο.

Guest Star της αποψινής βραδιάς θα είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία θα αναλάβει το ψυχαγωγικό μέρος και θα πλαισιώνεται από την ομάδα της Κύπριας χορογράφου Κωνσταντίνας Κωνσταντίνου. Μαζί τους θα είναι και ο DJ Γιάννης Ανδρέου ενώ τη διεύθυνση παραγωγής έχει αναλάβει η Forte PR.

Mεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα παρευρεθούν η Mila Hristova, αντιπρόεδρος της FIFPRO Europe και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών της Βουλγαρίας και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών της Βουλγαρίας Georgi Boychev. Παρουσιαστές των βραβείων θα είναι οι Λούης Πατσαλίδης και Άντρεα Καφά και παρουσιαστές του Pre-Show οι Ανδρέας Σταύρου και Χαριτίνη Ηλιάδου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ

  • Best Saves of Regular Season
  • Best Goals of Regular Season
  • Golden Gloves
  • Top Scorers
  • The Best 11
  • Best Young Player
  • The Best Coach
  • The Best Players

Τιμής Ένεκεν
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θα απονείμει βραβεύσεις τιμής ένεκεν στους πρώην ποδοσφαιριστές Ανδρέα Αβραάμ, Φώτη Παπουλή, Ρενάτο Μαργκάσα, καθώς και στις ποδοσφαιρίστριες Βικτώρια Ζαμπά και Μικαέλλα Χάλιου.

Χρυσός Χορηγός των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» είναι η CABLENET. Χορηγοί της λαμπερής βραδιάς είναι η UNICARS και τα αυτοκίνητα VOLKSWAGEN, η STOIXIMAN, η CNP CYPRIALIFE, η DUCATI Cyprus, το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, τα BLUE PHARMACIES και τα προϊόντα LANDER POLAR ICE και PharmaLEAD.

Απο ιστοσελίδα ΠΑΣΠ