Home TOP NEWS Δείτε τους, χαρείτε τους!

Δείτε τους, χαρείτε τους!


Μπόλικες ήταν οι διακρίσεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ χθες βράδυ στα βραβεία του ΠΑΣΠ. Ο Σεμέδο αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος ενώ φυσιολογικά συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη εντεκάδα.

Ο Χαράλαμπος πήρε το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος ενω ψηφίστηκε και στη δεύτερη κορυφαία εντεκάδα της σεζόν. Στη δεύτερη εντεκάδα ήταν και ο Κούσουλος μέσα.

Ο Φαμπιάνο πήρε το βραβείο της δεύτερης καλύτερης απόκρουσης της σεζόν. Ο Μπέζους αναδείχθηκε καλύτερος μέσος και ήταν στην κορυφαία εντεκάδα της χρονιάς ενώ ο Νικόλας ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του και μπήκε κι αυτός στους πρώτους 11 της φετινής περιόδου.

Κλείνει πολύ καλά η χρονιά για τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έκαναν τεράστια προσπάθεια από τον Φεβρουάριο και μετά, κέρδισαν τη θέση τους στην Ευρώπη, τον σεβασμό των αντιπάλων και βεβαίως τις βραβεύσεις τους για το κλείσιμο της περιόδου.

Είναι για όλους μας ιδιαίτερη χαρά το να βλέπουμε τους δικούς μας παίκτες να τυγχάνουν αναγνώρισης και να διακρίνονται για τις επιδόσεις τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα προσδίδει το γεγονός ότι τους επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές των υπόλοιπων ομάδων.