Home TOP NEWS Αναστασίου: «Δεν είναι επιτυχία η Ευρώπη… ευκαιρία να κλείσουμε τη χρονιά με...

Αναστασίου: «Δεν είναι επιτυχία η Ευρώπη… ευκαιρία να κλείσουμε τη χρονιά με τρόπαιο»


Ο Γιάννης Αναστασίου αναφέρθηκε στη διάσκεψη τύπου του τελικού, στην πρόκληση που έχει μπροστά της η ΟΜΟΝΟΙΑ για την κατάκτηση ακόμα ενός κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχει ένας προπονητής ή ποδοσφαιριστής σε έναν τελικό. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο να κερδίσεις ένα τρόπαιο. Έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε τη χρονιά με ένα τρόπαιο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι κάναμε τους τελευταίους μήνες για να επιβραβεύσουμε τους εαυτούς μας. Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, το ίδιο και ο κόσμος και η καλύτερη ομάδα, ίσως και λίγο τυχερή να νικήσει».

-Για τους τραυματίες Φαμπιάνο, Σεμέδο και Στεπίνσκι: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτοί που θα είναι έτοιμοι θα μπουν στο γήπεδο».

–Αν μπορεί να εκπλήξει ο ένας προπονητής τον άλλον «Δεν έχουμε πολλά να κρύψουμε. Το στυλ παιχνιδιού και τα χαρακτηριστικά των παικτών είναι συγκεκριμένα. Η θέληση για τη νίκη και η συγκέντρωση θα παίξουν ρόλο».

-Αν αφαιρεί πίεση το γεγονός ότι εξασφάλισε θέση στην Ευρώπη: «Δεν είναι επιτυχία για την Ομόνοια το ότι εξασφαλίσαμε την Ευρώπη. Δεν είναι επιτυχία η 3η θέση. Σίγουρα σου δίνει μία περισσότερη ελευθερία, αλλά τη μεγάλη ομάδα την χαρακτηρίζουν τα τρόπαια».

-Τι σημαίνει για τον ίδιο ο τελικός κι αν θα δώσει το παρών ο νέος προπονητής στο γήπεδο: «Δεν τίθεται θέμα συζήτησης για το κίνητρο. Θέλω να κλείσουμε τη σεζόν ως πετυχημένη. Όχι, ο νέος προπονητής δεν θα είναι παρών».