Home TOP NEWS Να είναι διαφορετικός αυτός ο τελικός!

Να είναι διαφορετικός αυτός ο τελικός!

Για τρίτη συνεχόμενη φορά θα αγωνιστεί η ομάδα μας σε μεγάλο τελικό κυπέλλου, στον οποίο θα διεκδικήσει το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο και το 17ο  στην ιστορία της.


Τις δύο προηγούμενες χρονιές η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε στον τελικό τον Εθνικό Άχνας (2021/22) και την ΑΕΛ (2022/23) δύο παιχνίδια τα οποία κρίθηκαν πραγματικά στις λεπτομέρειες, ωστόσο το κύπελλο κατέληξε στα χέρια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Απέναντι στην ομάδα της Άχνας η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε άσφαιρη για 120λεπτά και στο τέλος το τρόπαιο κρίθηκε στα πέναλτι (5-4), ενώ κόντρα στην ΑΕΛ η ομάδα μας έπρεπε να συμπληρωθούν 86λεπτά αγώνα για να μπορέσει να βρει το “χρυσό” γκολ με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και να φτάσει στην κατάκτηση.

Είναι γεγονός ότι, στα δύο παιχνίδια που προαναφέραμε “έσπασαν” καρδιές, υπήρξε έντονη αγωνία στις κερκίδες μέχρι να έρθει η νίκη -τροπαίου και το πολυπόθητο αποτέλεσμα με το μέρος της ομάδα μας, κάτι που δεν θέλει κανείς μα κανείς να το ζήσει ξανά το ίδιο σκηνικό σε τρίτο διαδοχικό τελικό.

Ευχή όλων μας, είναι οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου να μπορέσουν να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να βρουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο σίγουρα θα βοήθησει πάρα πολύ και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, θα τους λύσει τα πόδια και παράλληλα θα μπορέσει να βάλει τον 12ο νωρίς στο παιχνίδι για να σπρώξει την ομάδα μας με δύναμη και πάθος στο ζητούμενο.