Home TOP NEWS Κόουτς και αρχηγός το “γλυκοκοίταξαν” τώρα είναι σειρά όλων να το κάνουν...

Κόουτς και αρχηγός το “γλυκοκοίταξαν” τώρα είναι σειρά όλων να το κάνουν δικό τους!


Είτε με αγωνιστικά προβλήματα, είτε χωρίς, η ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της, θα κληθούν αύριο το βράδυ(20:00) να μπουν στο γήπεδο να κάνουν ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι, για να μπορέσουν να φτάσουν στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Είναι ένα τρόπαιο που όλοι στην ομάδα μας θέλουν να το κερδίσουν και να το κρατήσουν ψηλά στον ουράνο της Λευκωσίας, καθώς ξέρουν ότι θα έρθει να δώσει χαρά στον τεράστιο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο οποίος την φετινή σεζόν πέρασε από πολλές φουρτούνες και εν συνέχεια θα ανοίξει την όρεξη των ποδοσφαιριστών, αλλά και της τεχνική ηγεσίας για νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Πάντως τόσο ο κόουτς, Γιάννης Αναστάσιου, όσο και ο αρχηγός της ομάδας μας, Ιώαννης Κούσουλος, πόζαραν χθες στην διάσκεψη τύπου χαμογελαστοί δίπλα από το κύπελλο και το “γλυκοκοίταξαν”, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους την σημασία του αυριανού αγώνα, αλλά και την σημαντικότητα της κατάκτησης του συγκεκριμένου τροπαίου.

Τώρα άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ με μπροστάρη φυσικά τον Κούσουλο (αρχηγός), θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά το πλάνο τους προπονητή τους σε 90 ή 120 λεπτά αγώνα για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους αυτό το κύπελλο και να το χαρούν όλοι μαζί με τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.