Home TOP NEWS Τάκης Μαυρής: “Για εμένα ο τελικός είναι 50-50”

Τάκης Μαυρής: “Για εμένα ο τελικός είναι 50-50”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάκης Μαυρής, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή για τον μεγάλο τελικό.


Οι δηλώσεις του:

Για το πλεονέκτημα της Ομόνοιας: «Το ότι παίζουμε στο ΓΣΠ είναι ένα πλεονέκτημα. Δεν παραβλέπω όμως και τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Για εμένα ο τελικός είναι 50-50. Η ψυχολογία και η εμπειρία που θα δείξουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, αυτοί θα νικήσουν το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορούν να συμβούν απρόοπτα. Όπως στο ματς με τον Εθνικό Άχνας. Από το πέμπτο λεπτό παίζαμε με 10 παίκτες».

Για τους παλαίμαχους και την αναγνωσιμότητα που λαμβάνουν: «Αυτό είναι που κερδίσαμε. Την αναγνωσιμότητα από όλο το φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θέλουν να επιστρέψουν τον χρόνο πίσω».

Το γκολ που ξεχωρίζει από την καριέρα του: «Αυτό που ξεχωρίζω, ήταν το γκολ με την τότε παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία. Ήταν τόσο μεγάλο γεγονός αυτή η ισοπαλία, που επισκίασε της προεδρικές εκλογές την επόμενη μέρα».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει στην Ομόνοια: «Μου αρέσουν οι Κύπριοι οι ποδοσφαιριστές. Χαίρομαι που είμαστε η μόνη ομάδα που έχουμε πολλούς Κύπριους παίκτες στην ενδεκάδα και παίζουνε. Αυτός που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ο Χαράλαμπος. Και ο Σεμέδο το ίδιο. Είναι χαρά μας να βλέπουμε νεαρούς παίκτες. Να μην ξεχνάμε και τον Τζιωνή και τον Λοΐζου. Αν ήταν στην Ομόνοια, θα ήταν ενδεκαδάτοι».