Home TOP NEWS Ξεκαθάρισμα πρώτα στο υφιστάμενο ρόστερ…

Ξεκαθάρισμα πρώτα στο υφιστάμενο ρόστερ…


Η χρονιά έχει ολοκληρωθεί και κάποιες αποφάσεις σε ότι αφορά στον προγραμματισμό έχουν ήδη παρθεί. Υπάρχουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και ανανεώνουν, οι περισσότεροι θα αποχωρήσουν ενώ υπάρχουν και κάποιοι που δεσμεύονται με συμβόλαιο και θα γίνει προσπάθεια να γίνει τερματισμός.

Οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται είναι οι Φαμπιάνο, Μίλετιτς, Μάθιους, Λέτσιακς, Ψάλτης, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Παπαστυλιανού και Αλιούμ. Έχει ήδη ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μπέζους.

Αναμένεται ότι σύντομα θα προκύψει και ανακοίνωση ανανέωσης με τον Φαμπιάνο. Από κει και πέρα, σε ότι αφορά στους υπόλοιπους, δύσκολα θα δούμε κάποιον να παραμένει στη νέα σεζόν στην ομάδα. Η περίπτωση Αλιούμ είναι διαφορετική. Ο ποδοσφαιριστής ήρθε με τη μορφή δανεισμού και από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται αν θα ενεργοποιήσει το option αγοράς του από τη Χάμαρμπι.

Υπάρχουν και οι παίκτες που δεσμέυονται με συμβόλαια και μάλλον αποχωρούν. Η μηδαμινή προσφορά του Κασάμα στη διετία παρουσίας του στην ομάδα δεν αφήνει πλέον άλλο περιθώριο, ενώ και ο Φράνσον ήρθε και φεύγει χωρίς να προσφέρει κάτι. Αμφότεροι έχουν άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Θα πρέπει να περιμένουμε και τον Λανγκ ο οποίος φεύγει για το Γιούρο. Θυμίζουμε ότι μέσα στη χρονιά είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιθυμεί αποχώρηση λόγω του μειωμένου χρόνου του στην ομάδα. Μάλιστα προέκυψε και ενδιαφέρον από ομάδα της Τουρκίας όμως ήρθε πρόταση που δεν είχε ικανοποιήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται ότι θα αδειάσουν 6-7 θέσεις ξένων για να γίνουν προσθήκες και αναμένεται ξανά ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό καλοκαίρι.