Home TOP NEWS Το ξεκίνημα του Νταμπράουσκας και ο… καταλυτικός ρόλος του κ.Αναστασίου!

Το ξεκίνημα του Νταμπράουσκας και ο… καταλυτικός ρόλος του κ.Αναστασίου!

Ο κ. Αναστασίου ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να εργαστεί σαν Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού, ωστόσο με την αποδέσμευση του Τσέντιλ Ρέκνταλ, ο Ελλαδίτης τεχνικός, ασκούσε παράλληλα και χρέη υπηρεσιακού προπονητή.


Αυτοί οι τρεις μήνες, που ο κόουτς εργάστηκε στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ήταν καθ’ όλα σημαντικοί και ευεργετικοί για τον ίδιο, για να μπορέσει να βγάλει, τόσο μέσα από τις προπονήσεις, όσο και μέσα από τα παιχνίδια της ομάδας μας σημαντικά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Στους τρεις μήνες που βρισκόταν στην άκρη του πάγκου, αλλά και στο “Ηλίας Πούλλος”, ο Γιάννης Αναστασίου κατέγραψε αρκετά και σημαντικά πράγματα στα μπλοκάκια του, που θα έρθουν τώρα να βοηθήσουν τόσο τον ίδιο, όσο και τους συνεργάτες του, στον σχεδιασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, που ήταν ο τελικός κυπέλλου, παρέδωσε την σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας στον Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος είναι ήδη στην Κύπρο.

Ο ρόλος του κ. Αναστασίου στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά και στις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν θα είναι καταλυτικός, καθώς με τα όσα είδε σε αυτούς τους μήνες που κάθισε στον πράσινο πάγκο έχει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα όλου του ρόστερ. Περιμένουμε λοιπόν, ότι ο Λιθουανός τεχνικός θα συμβουλευτεί 100% τον Αναστασίου για το πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ της σεζόν 2024/2025, το οποίο περιμένουμε ότι θα είναι αρκετά δυνατό, για να μπορέσει να βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ρόλο πρωταγωνιστικό.