Home TOP NEWS Το “who is who” του Γιάννη Μασούρα

Το “who is who” του Γιάννη Μασούρα


Ο Γιάννης Μασούρας αποτελεί και επίσημα την δεύτερη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε αυτή την στιγμή.

Πρόκειται για 27χρόνο (24 Αυγούστου 1996), Ελλαδίτη, ο οποίος αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή και συγκεκριμένα στο δεξί ακρό, ωστόσο στο βιογραφικό φαίνεται ότι μπορεί να καλύψει όλη την δεξία πτέρυγα.

Το Who is Who του Γιάννη Μασούρα

Τα πρώτα βήματα του Γιάννη Μασούρα στο ποδόσφαιρο έγιναν στις ομάδες νέων του Ατρόμητου Πατρών και της Παναχαϊκής.

Το 2013, ο Ελλαδίτης αμυντικός από την ομάδα νέων της Παναχαϊκής, μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα, ξεκινώντας ουσιαστικά την επαγγελματική του καριέρα. Εκεί αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2015, καταγράφοντας συνολικά 14 συμμετοχές και μία ασίστ.

Το 2015, ο Μασούρας μεταγράφηκε στην ΑΕ Λάρισα. Με τη βυσσινί φανέλα αγωνίστηκε μέχρι το 2018, σημειώνοντας 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και καταφέρνοντας να σκοράρει τρεις φορές.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Μασούρας ήταν μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας από το 2018 μέχρι το 2023, και μέσα από αυτή την ομάδα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί δανεικός στις ομάδες του Πανιωνίου, της ΑΕΛ, της Γκόρνικ Ζάμπρζε και της Σπαρτά Ρότερνταμ.

Στον Πανιώνιο, ο Μασούρας αγωνίστηκε για μια σεζόν, καταγράφοντας 22 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Το 2020 επέστρεψε στην ΑΕ Λάρισα, αλλά αγωνίστηκε μόνο σε ένα παιχνίδι.

Από το 2020 και μετά, η καριέρα του συνεχίστηκε στο εξωτερικό.

Τη σεζόν 2020-2021, αγωνίστηκε με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε στην Πολωνία, καταγράφοντας 25 συμμετοχές και μία ασίστ.

Την επόμενη σεζόν, μεταγράφηκε στη Σπαρτά Ρότερνταμ στην Ολλανδία, όπου έπαιξε σε 19 παιχνίδια.

Το 2023 επέστρεψε στην Πολωνία για λογαριασμό της Μιέντζ Λεγκνίτσα, με την οποία αγωνίστηκε 14 φορές και σκόραρε μία φορά.

Την ίδια χρονιά, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κηφισιάς, όπου έπαιξε σε 21 παιχνίδια, σημειώνοντας ένα γκολ και μία ασίστ.

Μετά την Ελλάδα το Καζακστάν…

Ο τελευταίος ποδοσφαιρικός σταθμός του Γιάννη Μασούρα ήταν στο Καζακστάν. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Ελλαδίτης μπακ αγωνίστηκε με την FC Astana, καταγράφοντας συνολικά 9 συμμετοχές.

Και τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ!

Τώρα, έρχεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνας. Ευχή όλων είναι ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ να δείξει την ποδοσφαιρική του αξία και με την πράσινη φανέλα και να καταφέρει να πανηγυρίσει τίτλους και διακρίσεις.