Home FEATURED Οι πρώτες κινήσεις «φωτογραφίζουν» το μεταγραφικό πλαίσιο

Οι πρώτες κινήσεις «φωτογραφίζουν» το μεταγραφικό πλαίσιο


Ο Εβάντρο Κόστα είναι και επίσημα η πρώτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και πλέον αναμένουμε τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Η επιλογή του Εβάντρο για τη μεσαία γραμμή ίσως δείχνει και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθούν οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας στο μεταγραφικό παζάρι. Επιλογές, δηλαδή, που γνωρίζουν οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κινηθούμε εάν προκύψει κάτι καλό και διαθέσιμο.

Ο Βραζιλιάνος είναι ξεκάθαρα επιλογή του Νταμπράουσκας καθώς τον γνώριζε από το πέρασμα του στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας.

Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επήλθε συμφωνία και με τον Γιάννη Μασούρα για ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας. Μια περίπτωση ανάλογη με αυτή του Εβάντρο, αφού τον Ελλαδίτη μπακ τον γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Αναστασίου που τον είχε στην Κηφισιά.

Η περίοδος που πέρασε ο Αναστασίου στον πάγκο του έδωσε το δικαίωμα να αξιολογήσει και την κυπριακή αγορά και ίσως προκύψουν εξελίξεις και με παίκτες από το εγχώριο παζάρι.

Το μεταγραφικό πλάνο προνοεί απόκτηση κεντρικού αμυντικού, επιτελικού μέσου, δεξιού εξτρέμ ενώ θα χρειαστεί ακόμη μια επιλογή στα μπακ.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κορυφωθούν οι προσπάθειες για ενίσχυση με στόχο να πάει η ομάδα στην προετοιμασία με όσο περισσότερες επιλογές γίνεται.

Πέρα από τα μεταγραφικά στην… ατζέντα βρίσκεται η υπόθεση ανανέωσης του Φαμπιάνο και κάποιες αποχωρήσεις παικτών που διατηρούν συμβόλαιο, όπως οι Φράνσον και Κασάμα.