Home TOP NEWS «Χρειάζεται αρκετούς παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ, ίσως και διψήφιο αριθμό»

«Χρειάζεται αρκετούς παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ, ίσως και διψήφιο αριθμό»


Ο παλαίμαχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Πανίκος Ξιούρουππας μίλησε στον Super Sport FM και αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας μας και τον μετγραφικό σχεδιασμό.

Τι είπε: «Νιώθουμε τιμή και περηφάνια που αποτελούμε μέρος της χρυσής ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Τι πιστεύει ότι χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ: «Χρειάζεται αρκετούς παίκτες η ΟΜΟΝΟΙΑ, μπορεί να είναι και διψήφιος αριθμός. Έχω πει τις απόψεις μου δημόσια. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, βλέπαμε τις αδυναμίες πέρσι με αποκορύφωμα τον τελικό του Κυπέλλου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε από μια εξαιρετική ομάδα όμως η εμφάνιση ήταν αδικαιολόγητη, φάνηκαν όλες οι αδυναμίες».

Αν χρειάζεται σέντερ φορ: «Πιστεύω πάρα πολύ στον Στεπίνσκι, θα κάνει και προετοιμασία φέτος κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Μαζί με τον Κακουλλή και τον Στεπίνσκι χρειάζεται ακόμη μια καλή επιλογή. Δεν είναι θέμα ότι τους μειώνω, είναι ικανότατοι όμως υπάρχουν οι τραυματισμοί, οι κάρτες και τα πολλά παιχνίδια. Μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό θα πρέπει να έχει περίπου δυόμιση παίκτες σε κάθε θέση».

Αν είναι ρίσκο να γίνουν πολλές αλλαγές: «Είναι ρίσκο να γίνουν πολλές αλλαγές όμως εάν γίνουν από νωρίς οι μεταγραφές τότε υπάρχει χρόνος για να επέλθει η χημεία σε μια ομάδα».