Home TOP NEWS Δυνατά φιλικά στα οποία η ομάδα θα μετρήσει δυνάμεις!

Δυνατά φιλικά στα οποία η ομάδα θα μετρήσει δυνάμεις!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Πολωνία, οι οποίοι ανακοινώθηκαν ήδη. Ο ένας αγώνας θα είναι με την Πολωνική ομάδα Ρακόβ και ο άλλος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.


Η Ρακόβ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο πολωνικό πρωτάθλημα στις 25 Μαΐου, καταλαμβάνοντας την 7η θέση. Από την άλλη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ισραήλ και έφτασε στους “16” του Europa Conference League, όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Μέχρι το φιλικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ, οι δύο ομάδες θα έχουν δώσει και άλλους φιλικούς αγώνες, ενώ ένας εξ αυτών θα είναι μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι θα βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο ετοιμότητας, επιτρέποντας στην ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να μετρήσει δυνάμεις.

Τα φιλικά αυτά, αν και πραγματοποιούνται κυρίως για τις ανάγκες των προπονητών και για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών, μπορούν να προσφέρουν πολύτιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας.

Αντιμετωπίζοντας αντιπάλους όπως η Ρακόβ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει την απόδοση της ομάδας του σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.