Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από το βατό, στο καθοριστικό

Από το βατό, στο καθοριστικό

img_3569


Σχεδόν τέλεια διαχειρίστηκε το βατό πρόγραμμα που είχε από την 5η αγωνιστική και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Αν δεν την αδικούσε η τύχη και ο Τσούκκας την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι θα είχε το απόλυτο των βαθμών κόντρα σε ομάδες θεωρητικά υποδεέστερες. Οι πράσινοι αποχαιρετούν το βατό κομμάτι του προγράμματος και ετοιμάζονται να μπουν σε πιο δύσκολο και ίσως καθοριστικό.

Οι επόμενοι 3 αντιπάλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι στα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, οι 2 μάλιστα έχουν παραδοσιακά τους ίδιους στόχους με αυτήν, ενώ και ο τρίτος δηλώνει πως στοχεύει το πρωτάθλημα. Στα παιχνίδια με Ερμή, Αποέλ και Ανόρθωση κατά σειρά, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κτίσει τεράστια δυναμική και να τρομάξει πραγματικά τους πάντες. Δεν είναι εύκολο, όμως θεωρούμε πως κανένας από τους αντιπάλους, δεν είναι στο επίπεδο μας.

Αυτό που προέχει βέβαια είναι το παιχνίδι με τον Ερμή. Πρώτα να έρθει η νίκη σε αυτό και μετά θα δούμε και τα υπόλοιπα. Δεν μπορούμε να βλέπουμε πιο μακριά από τον επόμενο αγώνα, ούτε να μην έχουμε την προσοχή μας απόλυτα στραμμένη σε αυτόν.