Home TOP NEWS Το παν είναι το τάιμινγκ…

Το παν είναι το τάιμινγκ…


Λογικό είναι η προσοχή να στρέφεται στις μεταγραφές όταν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ανδρέας Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις σήμερα χωρίς να δώσει τη μεγάλη είδηση όμως τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο στόχος που είχε τεθεί από τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννη Αναστασίου και τον προπονητή μας, Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν οι 4-5 μεταγραφές μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας. Εάν κινηθούν στα χρονικά (και φυσικά ποιοτικά) πλαίσια, που οι ίδιοι έχουν θέσει, τότε θα υπάρχει χρόνος για δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο.

Το τάιμινγκ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού παίζει μεγάλο ρόλο καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρχίζουν νωρίς. Κάτι που σημαίνει πως για να πετύχεις το μάξιμουμ στην αγωνιστική ετοιμότητα και χημεία θα πρέπει να κινηθείς μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.

Είναι γεγονός πως χρειάζεται ποσοτική αλλά κυρίως ποιοτική ενίσχυση το τριφύλλι και για αυτό το λόγο το επόμενο χρονικό διάστημα θα κρίνει πως θα διαμορφωθεί το ρόστερ ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων. Γιατί αλλιώς είναι να κάνεις προετοιμασία με το ρόστερ συμπληρωμένο σε ικανοποιητικό βαθμό και αλλιώς με ελλείψεις.