Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λ. Φανιέρος: “Πιστεύω θα κερδίσουμε”

Λ. Φανιέρος: “Πιστεύω θα κερδίσουμε”


Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα είναι η νικήτρια του παιχνιδιού της Κυριακής, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο Super Sport Fm ο Λούκας Φανιέρος. Ο πρόεδρος του Ερμή, τόνισε πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του φτεροπόδαρου, αισιοδοξία που πηγάζει από τις εμφανίσεις της ομάδας. Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Ερμή για το παιχνίδι:

«Θα πάμε κομπλέ στη Λευκωσία και ο καλύτερος ας κερδίσει. Θα είναι ντέρμπι για πρώτη φορά. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα γράφουμε ιστορία. Ορισμένοι νομίζουν ότι ο Ερμής είναι ομάδα Β΄ Κατηγορίας. Έχει τέσσερα χρόνια που χτίζεται. Γίναμε πιο έμπειροι. Για μένα είναι πολύ θετικό το ότι ακούω να μου λένε ότι τους αρέσει να βλέπουν τον Ερμή να παίζει ποδόσφαιρο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ότι και να γίνει στα ντέρμπι, δεν παύει ο Ερμής να γράφει ιστορία. Η ομάδα μου θα κερδίσει την Ομόνοια. Αν είχα 6.000 κόσμο θα ήμουν ήδη στο Τσάμπιονς Λιγκ».

«Έχουμε λίγες ελλείψεις από κάποιες άλλες ομάδες. Τι έχει παραπάνω η Ανόρθωση, η Ομόνοια η ΑΕΛ; Μόνο τον κόσμο. Είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Άμα δεν πιστεύει ο πρόεδρος για την ομάδα του, τότε ποιος θα πιστεύει».