Home TOP NEWS Και τώρα οι επόμενοι…

Και τώρα οι επόμενοι…

Χθες ολοκληρώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ένα από τα σημαντικότερα ανοιχτά ζητήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφερόμενοι φυσικά στην περίπτωση του Φαμπιάνο Φρέιτας.


Η επιθυμία των δύο πλευρών, Φαμπιάνο και Διοίκησης, για συνέχιση της συνεργασίας τους έγινε πραγματικότητα. Έτσι, ο Βραζιλιάνος “γίγαντας” θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τιμημένο “τριφύλλι” στο στήθος μέχρι το 2026.

Τώρα που αυτό το θέμα έχει επιλυθεί, η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στρέφει την προσοχή της στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, που θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Στις 3 Ιουνίου ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Εβάντρο Κόστα για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Αναμένεται ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας και της επόμενης, δηλαδή το “δεκαπενθήμερο” πριν την έναρξη της προετοιμασίας, θα υπάρξουν σίγουρα νέες μεταγραφικές εξελίξεις.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει προτεραιότητα στο να καλύψει την κενή θέση στο δεξί άκρο της άμυνας και στη συνέχεια θα προχωρήσει και με τις υπόλοιπες απαραίτητες κινήσεις.