Home TOP NEWS Επενδύει πολλά στις Ακαδημίες η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Επενδύει πολλά στις Ακαδημίες η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η σημερινή πρόσληψη του Στιβ Ρούτερ, ο οποίος θα αναλάβει χρέη Τεχνικού Διευθυντή στις Ακαδημίες, φανερώνει ξανά ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ επενδύει σημαντικά στις Ακαδημίες της, με στόχο την ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών και την ενίσχυση του δυναμικού της πρώτης ομάδας με ταλέντα από τα σπλάχνα της.


Οι νεαροί παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ.

Η παρουσία τους στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Πολωνία, είναι ενδεικτική της δέσμευσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δώσει χώρο και ευκαιρίες στους νέους αθλητές.

Επιπλέον, η περσινή σεζόν έδειξε ότι η ομάδα δεν διστάζει να εμπιστευτεί τους νέους παίκτες της Ακαδημίας σε κρίσιμα παιχνίδια. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Παναγιώτης Ανδρέου, που αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια, ο Οζλέρ, που έπαιξε σε αγώνα κυπέλλου, αλλά και ο Κωνσταντίνος Παντελή που είχε 14 παρουσίες στον πάγκο της ομάδας μας.

Φυσικά, δεν είναι οι μόνοι. Από τις Ακαδημίες της ομάδας μας έχουν βγει και άλλα παιδιά, όπως ο Κακουλλής, ο Λοΐζου, ο Χάμπος, και ο Τζιωνής. Ο στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πάντα να δίνει ευκαιρίες σε αυτούς τους νέους παίκτες, ώστε να μπορέσουν να ανοίξουν τον δρόμο τους για μεγαλύτερα πράγματα.

Όπως έγινε με τον Τζιωνή και όπως φαίνεται να γίνεται με τον Λοΐζου, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική πορεία, έτσι θα ακολουθήσουν σύντομα και οι άλλοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει να επενδύει στις Ακαδημίες της, προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές την υποστήριξη και τις ευκαιρίες που χρειάζονται για να αναδειχθούν και να προοδεύσουν, όχι μόνο στην ομάδα μας, αλλά και σε υψηλότερο επίπεδο

Η στρατηγική αυτή όχι μόνο ενισχύει την ομάδα με νέα ταλέντα, αλλά και προάγει τη βιωσιμότητα και την αυτοδυναμία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δημιουργώντας ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον.