Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αποχώρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Τάσος Κυριάκου

Αποχώρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Τάσος Κυριάκου

Ο Τάσος Κυριακού μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στην εφηβική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αποτελεί παρελθόν και μέσα από μια μακροσκελή του ανάρτηση αποχαιρέτησε την ομάδα μας.


Δείτε την ανάρτηση του:

Γράφεται ακόμη ένας επίλογος. Και κλείνει ακόμη ένας κύκλος. Νιώθω βαθειά ικανοποίηση και υπερηφάνεια που υπηρέτησα αυτή την μεγάλη και ιστορική ομαδα της Ομόνοια Λευκωσίας.

Προσπάθησα αυτά τα δυο χρόνια να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστευτικάν σε ένα πόστο τόσο ευαίσθητο και σημαντικό όπως του προπονητή της Κ19 σε μια ποδοσφαιρική Ακαδημια που η λέξη ανάπτυξη ή στην αγγλική που είναι και πιο διαδεδομένη, developing έχει άλλη διάσταση και τα αποτελέσματα φαίνονται έμπρακτα.

Η επιστημονική υποστήριξη και η καλή δουλειά όλων στο οικοδόμημα του οργανισμού και ειδικά στην ποδοσφαιρική ακαδημία έφερε αποτελέσματα και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει και αλλά αποτελέσματα στο μέλλον. Κατ’ αρχάς θα ηθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που πρώτος πίστεψε και με έφερε στην μεγάλη ομαδα της Ομόνοιας τον Νίκο Χαραλαμπίδη, τον άμεσο μου συνεργάτη και εξαίρετο επιστήμονα τον fitness coach Λάρκο Δημητρίου που μου έκανε την ζωή πιο εύκολη στο “Ηλίας Πούλλος” με την εργατικότητα και την γνώση του. Τον διευθυντή Αντρέα Μυλιώτη, τον Χάρη Νικολαου και τον Χάρη Κάλλικα που τον διαδέχτηκε στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Όπως και τον Κωστάκη Γιαννουρή τον λειτουργό της Ακαδημίας, τον Αντρέα Βουνιώτη και Christopher τους δύο φυσιοθεραπευτές.

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο τον Γιώργο Ιωάννου προπονητή της Κ17 που είχαμε μια άριστη συνεργασία! Στο επάγγελμα μας δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν. Αυτά τα 30 χρόνια επαγγελματικής πορείας μόνο φίλους έχω κάνει έτσι και εδώ αφήνω πίσω μου αρκετούς φίλους και μια μικρή οικογένεια!!!

Εύχομαι πολλές επυτυχίες στην ποδοσφαιρική ακαδημία αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό της Ομόνοιας. Τελευταίους, αφήνω τα παιδιά μου γιατί έτσι νιώθω ότι ήταν αυτά τα δυο χρόνια τους εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ν έχουν μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα στην Ομόνοια ή κάπου άλλου, το ταλέντο είναι έκει και το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά και μόνο δουλειά. Τους ευχαριστω γιατί ήταν υπόδειγμα μάθησης και συμπεριφοράς!!