Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβάλλεται αντίδραση

Επιβάλλεται αντίδραση

img_0603


Η αναστολή της (έτσι κι αλλιώς επικοικούς) ποινής του Απόλλωνα να παραμείνει το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας κλειστό, ήρθε να προκαλέσει εκ νέου την υπομονή των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ. Οι πράσινοι είχαν ζητήσει αναστολή ποινής σε παιχνίδια ντέρμπι, εισέπραξαν όμως αρνητική απάντηση. Βλέπουν όμως τώρα ένα αντίπαλο τους για το τίτλο να περνάει το δικό του με χαρακτηριστική άνεση.

Η πρόκληση ήρθε να προστεθεί στην επιβολή ποινής για πανό ΑΝΤΙ-φασιστικού περιεχομένου από τους οργανωμένους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τη στιγμή που ο κ. Βρυωνίδης, οι υπόλοιποι πειθαρχικοί εισαγγελείς, οι παρατηρητές και η δικαστική, κλείνουν τα μάτια σε ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ περιεχομένου πανό των οπαδών του Αποέλ, της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα. Είναι αρκετές οι περιπτώσεις που φωτογραφίες ντοκουμέντα αποδεικνύουν την ενοχή τους, μάλιστα αυτές κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Οι προαναφερθέντες όμως προτιμούν να παίζουν κρυφτούλι, ή απλά “πελλόν” και προσποιούνται τους απορημένους όταν τους ζητείται ο λόγος.

Επιβάλλεται αντίδραση από την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν μιλάμε απλά για ανακοίνωση. Πρέπει να διερευνηθεί νομικά το ενδεχόμενο να προσφύγει η ομάδα σε πολιτικά δικαστήρια, ή σε κάποια ανώτερη ευρωπαϊκή αρχή του αθλητισμού. Είμαστε η μοναδική ομάδα παγκόσμια που έχει τιμωρηθεί για τον Τσε Γκεβάρα, το Μπομπ Μάρλεϊ και πανό ΑΝΤΙ-φασιστικού περιεχομένου!