Home TOP NEWS Περιμένουν και έναν παίκτη-κράχτη!

Περιμένουν και έναν παίκτη-κράχτη!


Το ΟΜΟΝΟΙΑ TV παρουσιάστηκε, η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει, ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει ενώ αναμένουμε και τα εισιτήρια διαρκείας εντός των επόμενων ημερών.

Το κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουλίου στις 19:48 και αναμένεται ότι θα αγκαλιαστεί από τον Πράσινο Λαό.

Αυτό που όμως «καίει» τον κόσμο μας είναι η μεταγραφική ενίσχυση. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Γρηγόρη τόνισε ότι υπάρχει ακόμη μια μεταγραφή στα σκαριά πριν την έναρξη των προπονήσεων την ερχόμενη Δευτέρα.

Είναι γεγονός ότι χρειάζονται ακόμη αρκετές προσθήκες για να γεμίσει το ρόστερ όμως παράλληλα χρειάζεται και ένας παίκτης-κράχτης. Μια μεταγραφή που θα στείλει το μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έτοιμη να ανέβει επίπεδο και να δημιουργήσει θετικό κλίμα μέσα και γύρω από την ομάδα.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι όπου είναι δεδομένο πως χρειάζονται να γίνουν κινήσεις ποιότητα, είναι και το επικοινωνιακό. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πάντα είναι δίπλα στην ομάδα όμως πάντα τέτοιες κινήσεις κινητοποιούν ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την 4η μεταγραφή και πως θα κινηθούμε στη συνέχεια για να κλείσουμε όλες τις τρύπες στο ρόστερ.