Home TOP NEWS Να ανέβει επίπεδο και στην επικοινωνία με τον Πράσινο Λαό

Να ανέβει επίπεδο και στην επικοινωνία με τον Πράσινο Λαό


Το 2020 ήταν το Total Green, ακολούθησε το ιδιόκτητο στούντιο και τώρα έρχεται η πρωτοποριακή κίνηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το πρώτο τηλεοπτικό κανάλι κυπριακής ομάδας.

Ήταν ένας από τους στόχους που έβαλε ως στόχο η διοίκηση Σταύρου Παπασταύρου και από την 1η Ιουλίου του 2024 αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά. Χρειάζεται να ανέβουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς και είναι ακόμη μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση.

Το επικοινωνιακό κομμάτι παίζει τεράστιο ρόλο στις μέρες μας και είναι ένας τομέας στον οποίον επενδύουν πολλά όλες οι ομάδες ανά το παγκόσμιο.

Πλέον οι Ομονοιάτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν το κανάλι της αγαπημένης τους ομάδας με χρέωση €3,90 το μήνα ενώ για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ή Privilege οι πρώτοι 4 μήνες είναι δωρεάν.

Το πλάνο για το πράσινο κανάλι προυποθέτει φρέσκο υλικό 5-6 ωρών την ημέρα με δελτία ειδήσεων για όλα τα νέα της ομάδας, εκπομπές με τον κόσμο, ζωντανά παιχνίδια ακαδημιών, γυναικείου, πετόσφαιρας και άλλων αθλημάτων. Παράλληλα το επίσημο κανάλι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ακολουθήσει την αποστολή στο εξωτερικό για την προετοιμασία και θα υπάρχει πλούσιο υλικό από την Πολωνία.

Είναι δεδομένο πως αυτή την περίοδο όλοι αναμένουν τις μεταγραφές και την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων όμως είναι και αυτή μια σημαντική και πρωτοποριακή κίνηση από την ΟΜΟΝΟΙΑ.