Home TOP NEWS Το σημερινό πρόγραμμα του EURO

Το σημερινό πρόγραμμα του EURO

Τρεις αναμετρήσεις στο σημερινό μενού για την 2η αγωνιστική των ομίλων του EURO 2024 που γίνεται στα γήπεδα της Γερμανίας.


Στις 16:00 θα γίνει το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στην Γεωργία και την Τσεχία. Οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα του ομίλου τους ηττήθηκαν από την Τουρκία και την Πορτογαλία αντίστοιχα και σήμερα θα ψάξουν αμφότερες τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανές στο κόλπο της πρόκρισης στην τελευταία αγωνιστική.

Για τον ίδιο όμιλο στις 19:00 θα αναμετρηθούν μεταξύ τους η Τουρκία και η Πορτογαλία. Οι δύο ομάδες θα ψάξου την δεύτερη τους νίκη στον όμιλο τους και αυτή που θα την πετύχει θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην νοκ – άουτ φάση της διοργάνωσης.

Στις 22:00 θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα στο Βέλγιο και την Ρουμανία. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν έχει βαθμό στον όμιλο της καθώς στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε από την Σλοβακία. Απόψε το Βέλγιο θα ψάξει την πρώτη του νίκη απέναντι στους Ρουμάνους που στην πρεμιέρα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία με τα οποία κι απόψε θα αναζητήσουν την δεύτερη τους νίκη στον όμιλο.

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα:

16:00 Γεωργία – Τσεχία
19:00 Πορτογαλία – Τουρκία
22:00 Βέλγιο – Ρουμανία