Home TOP NEWS Έτσι διαλέγουν παίκτες Αναστασίου και Νταμπράουσκας – Ποια η διαδικασία

Έτσι διαλέγουν παίκτες Αναστασίου και Νταμπράουσκας – Ποια η διαδικασία


Στη διαδικασία που ακολουθείται για αξιολόγηση και εξεύρεση ποδοσφαιριστών αναφέρθηκε ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννης Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης σε ερώτηση που δέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Βάλντας Νταμπράουσκας επεξήγησε τη διαδικασία που ακολουθείται για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Επί της ουσίας το τμήμα σκάουτινγκ βρίσκει ποδοσφαιριστές με το προφίλ που ζητά ο Νταμπράουσκας, γίνεται μια διαλογή και στη συνέχεια η τελική αξιολόγηση γίνεται από τον Λιθουανό κόουτς και τον Αναστασίου. Όπως επισήμανε ο στρατηγικός σύμβουλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν δεν συμφωνήσουν και οι δύο τότε δεν προχωρά κάποια περίπτωση.

Τι είπε ακριβώς:

«Ο προπονητής έχει ζητήσει να αγωνιστεί με συγκεκριμένο τρόπο οπότε πρέπει να βρούμε τα συγκεκριμένα προφίλ ποδοσφαιριστών. Απορρίπτουμε και προκρίνουμε κάποιους πρώτα σε επικοινωνία με το σκάουτινγκ. Έρχονται περιπτώσεις και τις αξιολογούμε μαζί με τον προπονητή. Αν συμφωνούμε και οι δύο προχωράμε, αν όχι δεν προχωράμε γιατί είναι σημαντικό να έχουμε κοινή γραμμή. Δεν είναι κάτι προσωπικό, είναι θέμα πως το βλέπει ο καθένας από εμάς. Αν διαφωνούμε το συζητάμε και πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Αυτή είναι η διαδικασία».