Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάποιες θέσεις θα παιχτούν

Κάποιες θέσεις θα παιχτούν

img_9369


Η απουσία του Σοφιάν Σερφά από το παιχνίδι κόντρα στον Ερμή, μάλλον έχει οριστικοποιηθεί αφού και χθες, ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας σε συνδυασμό με ατομικό. Ο Γαλλοαλγερινός θα δει τον αγώνα με πολιτική περιβολή από την κερκίδα, εκεί δηλαδή που θα βρίσκεται και ο κολλητός του Άνθονι Σκαραμοτσίνο. Η συμμετοχή του Γιώργου Εφραίμ στο κανονικό πρόγραμμα χθες, δείχνει πως αυτή τη βδομάδα δεν θα τους ακολουθήσει.

Ο Εφραίμ σήμερα αναμένεται να προπονηθεί κανονικά και να θέσει υποψηφιότητα για την αποστολή του παιχνιδιού. Το αν θα είναι και στην εντεκάδα, είναι κάτι που θα κριθεί από την ετοιμότητα και τον προπονητή του. Σίγουρα όμως ο Γιώργος απειλεί τον Πλατινί για μια θέση στους πρώτους 11 και η λογική λέει πως δεν είναι ο μόνος.

Νεότερη ενημέρωση: Μέχρι το Σάββατο κρίνεται του Εφραίμ

Βασικοί έχουν πιθανότητες να βρεθούν και οι Χάρης Κυριάκου-Λεάντρο Αλμέιδα. Ο πρώτος για τη θέση του δεξιού μπακ αντί του Θερβέρα και ο δεύτερος στα χαφ πλάι στο Σοάρες. Βέβαια οι Θερβέρα και Αγκουϊάρ έχουν το προβάδισμα, μιας και ήταν βασικοί και την Κυριακή κόντρα στην Άχνα.