Home TOP NEWS Match Report: Φιλικό ξεμούδιασμα με ήττα και δύο ενδεκάδες

Match Report: Φιλικό ξεμούδιασμα με ήττα και δύο ενδεκάδες


Με ήττα (0-3) από την Κρακοβία άνοιξε ο κύκλος των φιλικών στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία. Τα γκολ για τους Πολωνούς σημείωσαν ο Ατανάσοφ με εκτέλεση πέναλτι στο 23′, ο Μπιζντίλ στο 78′ και ο Μπόγκνα στο 90+1′.

Δύο ενδεκάδες, μια σε κάθε ημίχρονο, από τον Βάλντας Νταμπράουσκας, που έκανε τις δοκιμές του στο πρώτο φιλικό της σεζόν.

Αγωνίστηκαν οι τέσσερις νέοι από ένα ημίχρονο, στο πρώτοι οι Μασούρας και Μάριτς και στο δεύτερο οι Εβάντρο και Ντιουνκού. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία του Εράκοβιτς ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, ενώ πέρσι έχασε όλη την σεζόν λόγω τραυματισμού.

Ο Ελάντερ έμεινε εκτός αποστολής καθώς ενσωματώθηκε μόλις την Παρασκευή το βράδυ ενώ και ο Φαμπιάνο ήταν εκτός καθώς είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του από τον περσινό τραυματισμό του.

Το ματς

Στα πρώτα λεπτά του φιλικού η πίεση της ομάδας μας από ψηλά και η προσπάθεια για να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω ήταν το πιο αξιοσημείωτο κομμάτι. Ένα σουτ του Σίμιτς που απέκρουσε ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν η πιο καλή φάση σε αυτό το διάστημα.

Μετά το πρώτο τέταρτο έπεσε κάπως ο ρυθμός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τους Πολωνούς να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να απειλούν σε μια-δυο περιπτώσεις. Στο 21ο λεπτό η Κρακοβία κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Κουλιμπαλί στον Μακούκ και στο 23ο λεπτό ο Ατανάσοφ το μετέτρψε σε γκολ.

Μετά το γκολ οι Πολωνοί συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και η ομάδα μας δεν μπόρεσε γίνει απειλητική στο επιθετικό τρίτο.

Στην επανάληψη ο Βάλντας Νταμπράουσκας επέλεξε να αλλάξει και τους 11 παίκτες και η ΟΜΟΝΟΙΑ παρατάχθηκε με τους Παναγή, Παναγιώτου, Παντελή, Σιπριάνο, Ντιουνκού, Κούσουλος, Χάμπος, Εβάντρο, Σεμέδο, Κακουλλής, Μπάκιτς.

Οι Πολωνοί απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ ενώ στο 55′ ο Μπάκιτς έκανε την επέλαση από τον άξονα όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 60′ ο Σεμέδο έκανε την κούρσα από αριστερά, έδωσε στον επερχόμενο Κακουλλή που έκανε την προβολή όμως η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 78′ μετά από ένα λάθος στην άμυνα μας η Κρακοβία σκόραρε και δεύτερο γκολ με κοντινή προβολή του Μπιζντίλ.

Στο 91′ ο Μπόγκνα με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-3. Ο Νταμπράουσκας είδε αυτά που ήθελε, είναι γεγονός πως φάνηκαν βαριά τα πόδια των παίκτών (όσο κλισέ και αν ακούγεται) οπότε το ματς αυτό δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.

Η αρχική ενδεκάδα: Ουζόχο, Μασούρας, Χαμάς, Κουλιμπαλί, Καϊάφας, Μάριτς, Ανδρέου, Εράκοβιτς, Λοΐζου, Σίμιτς, Στεπίνσκι

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου: Παναγή, Παναγιώτου, Παντελή, Σιπριάνο, Ντιουνκού, Κούσουλος, Χάμπος, Εβάντρο, Σεμέδο, Κακουλλής, Μπάκιτς

Στον πάγκο: Παναγή, Φαμπιάνο, Κυριακίδης, Ντιουνκού, Νικολάου, Σιπριάνο, Παναγιώτου, Παντελή, Κούσουλος, Εβάντρο, Ασημένος, Χρίστου, Χαραλάμπους, Σεμέδο, Οζλέρ, Κέρτις, Κακουλλής, Μπάκιτς

Η γραπτή ενημέρωση: