Home TOP NEWS Το… κλισέ στα πρώτα φιλικά

Το… κλισέ στα πρώτα φιλικά


Επιβεβαιώθηκε αυτό που συνηθίζουμε να λέμε στα πρώτα φιλικά κάθε ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας παρουσιάστηκε με βαριά πόδια και έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται πολλή δουλειά για να είναι έτοιμη στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Η ήττα με 0-3 μπορεί να ακούγεται κάπως, όμως το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που μετρά. Το τριφύλλι προσπάθησε σε κάποια σημεία να εφαρμόσει τη φιλοσοφία του Νταμπράουσκας με πίεση ψηλά και κατοχή μπάλας όμως το έκανε μεμονωμένα και όχι σε μεγάλα διαστήματα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε 22 ποδοσφαιριστές, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο και είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια από τα νέα πρόσωπα. Εράκοβιτς (που επέστρεψε από τον μακροχρόνιο τραυματισμό), Μάριτς και Μασούρας αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, Ντιουνκού και Εβάντρο στο δεύτερο.

Εκτός έμειναν οι Ελάντερ και Φαμπιάνο τους οποίους θα δούμε στα επόμενα φιλικά. Επόμενη φιλική αναμέτρηση στην Πολωνία την ερχόμενη Τρίτη (19:00) κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ένα φιλικό με καλύτερο αντίπαλο που θα δώσει την ευκαιρία στον Λιθουανό τεχνικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δοκιμάσει πράγματα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.