Home TOP NEWS Οζλέρ: «Είμαι αισιόδοξος για φέτος – Ο Λοΐζος με βοηθάει πολύ»

Οζλέρ: «Είμαι αισιόδοξος για φέτος – Ο Λοΐζος με βοηθάει πολύ»


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ταχσίν Οζλέρ μίλησε στο κανάλι της ομάδας μας για την προετοιμασία και τους στόχους του.

Τι δήλωσε στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV:

Για την δεύτερη του σεζόν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας: «Καινούρια χρονιά με καινούριο προπονητή. Άλλαξε και το ρόστερ της ομάδας. Είμαι χαρούμενος γιατί είναι πολύ ψηλό το επίπεδο άμα το συγκρίνεις με τα Κ19. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε πολύ καλά φέτος».

Τι περιμένει από τον εαυτό του: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αν μου λέγατε πέρσι ότι θα κάνεις ντεμπούτο και θα παίξεις δύο παιχνίδια θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Μπορεί να παίξω σε 5-6 παιχνίδια όμως δεν ξέρουμε. Εξαρτάται και από μένα, πως θα δουλέψω. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον νέο προπονητή: «Ο νέος προπονητής μας έδειξε το πλάνο του και τι θέλει να κάνουμε. Πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ και θα κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Όταν ήμουν 10-11 χρονών ήταν το όνειρο μου. Βλέπαμε την πρώτη ομάδα και τους θαυμάζαμε και τώρα είμαι εδώ. Εγώ και η οικογένεια μου είμαστε περήφανοι. Το ότι είμαι επαγγελματίας δεν αλλάζει πολλά, θέλω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα».

Για την οικογένεια του: «Με βοήθησαν πολύ, γιατί έρχομαι από μακριά. Κάναμε προπονήσεις Λυθροδόντα, που είναι 1 ώρα και 45 λεπτά από το σπίτι μου και με περίμεναν. Είναι ωραίο πράγμα να τους το ανταποδώσω».

Ποιοι ήταν οι προπονητές του: «Μάριος Νικολάου, Ανδρέας Δαρείος, Ανδρέας Νικολάου, στα Κ19 ο Τάσος Κυριάκου. Τους ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν».

Ποιος τον βοήθησε περισσότερο να πιστέψει στον εαυτό του: «Μπορώ να πω ο πατέρας μου. Μου μιλά για το ποδόσφαιρο και να πιστέψω σε μένα. Από την ομάδα ο Λοΐζος με βοηθάει πολύ, μου μιλά συνέχεια στις προπονήσεις και εκτός γηπέδων. Με βοηθά πολύ και είμαι χαρούμενος που είναι εδώ μαζί μας. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει γιατί παίζουμε και στην ίδια θέση».

Ποιον ποδοσφαιριστή θαυμάζει: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης. Ο Ζοάο Φέλιξ και ο Εμπαπέ. Το στυλ μου μοιάζει με τον Σάκα, φυσικά δεν λέω ότι είμαι όπως αυτόν όμως προσπαθώ να προσαρμόσω το παιχνίδι μου σε αυτό το στυλ».

«Μου άξιζε να πάω στην Εθνική. Στα Κ17 δεν είχα μπει και ένιωθα αδικημένος. Σε 3-4 μήνες έχουμε τα προκριματικά στα Γιουρο και πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε».

«Κάντε Subscribe στο ΟΜΟΝΟΙΑ Tv και θα δώσουμε τα πάντα να έχουμε μια πετυχημένη σεζόν».