Ήρθε με καλό βιογραφικό και σε καλή ηλικία ο Μάριτς και στα πρώτα φιλικά αφήνει καλές εντυπώσεις.
Ο 26χρονος Βόσνιος αγωνίστηκε βασικός στα δύο πρώτα φιλικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δείχνει ότι είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής.
Σε ρόλο εξαριού έχει καλές τοποθετήσεις, καλή αντίληψη του χώρου, καίριες παρεμβάσεις και μπορεί να φτιάξει παιχνίδι από χαμηλά στη μεσαία γραμμή.
Είναι σημαντικό να μας βγουν οι επιλογές στη μεσαία γραμμή φέτος καθώς την περασμένη σεζόν οι Κούσουλος, Χάμπος και Μπεζούς έμοιαζαν απελπιστικά μόνοι.
Ο κεντρικός άξονας είναι νευραλγικής σημασίας και με την προσθήκη ενός ποιοτικού δεκαριού θα ανέβει σημαντικά το επίπεδο.


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-238x178.jpg)





![Χένινγκ Μπεργκ: «Θέλουμε να προχωρήσουμε την Ευρώπη και να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα» [Δηλώσεις Φώτη Κίτσου]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-Diaskepsi-Berg-Kitsos-11-238x178.jpg)
![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Ρακόβ [Φωτορεπορτάζ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-Rakow-TeleutaiaProponisi-10-100x75.jpg)
