Home FEATURED Το χρειαζόταν ο Εράκοβιτς!

Το χρειαζόταν ο Εράκοβιτς!


Ο άτυχος της περσινής σεζόν, Νόβιτσα Εράκοβιτς, έχει δείξει με την παρουσία του τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά ότι είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να προσφέρει τις βοήθειες που χρειάζεται η ομάδα μας.

Ο Μαυροβούνιος μέσος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα και, το σημαντικότερο, πήρε αρκετά και πολύτιμα λεπτά συμμετοχής στα φιλικά, βοηθώντας τον να επανακτήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Ο Εράκοβιτς ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε και στα τρία φιλικά παιχνίδια επί πολωνικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας την Κρακόβια, τη Μακάμπι και τη Ρακόφ. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να τον δούμε να ξεκινάει και στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών.

Ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης του Εράκοβιτς και τον δύσκολο τραυματισμό που είχε. Ωστόσο, ο Λιθουανός τεχνικός διαχειρίστηκε άψογα την κατάστασή του, δίνοντάς του τον απαραίτητο χρόνο για να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του και να μπορέσει να παρουσιαστεί πιο έτοιμος και πιο δυνατός ενόψει της συνέχειας.