Home SPORTS NEWS Copa America, Αργεντινή, Video: Το εντυπωσιακό βίντεο της κατάκτησης του τουρνουά

Copa America, Αργεντινή, Video: Το εντυπωσιακό βίντεο της κατάκτησης του τουρνουά

H εθνική Αργεντινής έχει σηκώσει τα πάντα μέσα σε μία τετραετία και μετά την κατάκτηση του Copa America 2024, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας το γιόρτασε με ένα… επικό βίντεο!


Η Αργεντινή του Μέσι το βράδυ της Κυριακής (14/7) με τη νίκη 1-0 επί της Κολομβίας κατέκτησε το 16ο τρόπαιο στην ιστορία της, αφού στον τελικό του Copa America 2024 το χρυσό γκολ του ο Λαουτάρο Μαρτίνες στην παράταση έστειλε τους Αργεντινούς στην κορυφή για μια ακόμα φορά.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν επίσης και στο προηγούμενο Copa America του 2021 που είχε γίνει στην Βραζιλία. Επίσης και το 2022 ήταν μια μαγική χρονιά για την παρέα του Μέσι αφού κατέκτησαν δύο τίτλους, το Finalissima και το Μουντιάλ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία άρχισε την…απαρίθμιση και έφτιαξε ένα video που δείχνει τα highlights από τους τέσσερις τελευταίους τίτλους και όλα αυτά στους ρυθμούς του τραγουδιού «I Know U Want Me».

To video έχει χιουμοριστικό ύφος και επικεντρώνεται γύρο από τους πανηγυρισμούς της Αργεντινής για τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, με την διάθεση στα ύψη!