Home TOP NEWS Υπάρχει πίστη στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ!

Υπάρχει πίστη στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ!


Ο Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία, η οποία προβλήθηκε χθες στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV. Ως Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού της ομάδας μας, ο Αναστασίου αναφέρθηκε στην προετοιμασία και στα μεταγραφικά ζητήματα, στα οποία έχει το γενικό πρόσταγμα.

Ο κ. Αναστασίου, σε μια ειλικρινή τοποθέτηση, παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας στα πρώτα τρία φιλικά παιχνίδια δεν ήταν η καλύτερη. Παρά ταύτα, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και θα μπει στις σωστές ράγες τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κύπρο.

Στη συνέντευξη, ο Αναστασίου μίλησε και για τον προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας, σημειώνοντας ότι θα χρειαστεί χρόνο για να εφαρμόσει πλήρως το πλάνο και τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Αναγνώρισε ότι ο προπονητής έχει να διαχειριστεί μια νέα ομάδα με νέους παίκτες και θα πρέπει να κατασταλάξει στις επιλογές του.

Ο Αναστασίου τόνισε ότι είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για τη νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς το δείγμα από τα πρώτα φιλικά είναι μικρό. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι στην ομάδα υπάρχει πίστη στο πρότζεκτ και αυτή η πίστη θα μεταδοθεί στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα παλέψουν για όλους τους στόχους τους σε Κύπρο και Ευρώπη.