Home TOP NEWS Η συγκινητική ιστορία του Παπασταύρου με ηλικιωμένο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ: «Μόλις με είδε έπιασε...

Η συγκινητική ιστορία του Παπασταύρου με ηλικιωμένο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ: «Μόλις με είδε έπιασε τα κλάματα»


Ο Σταύρος Παπασταύρου στη χαλαρή συζήτηση που είχε στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV με τον Χρίστο Ανδρονίκου θυμήθηκε ένα περιστατικό με έναν ηλικιωμένο Ομονοιάτη που του έμεινε χαραγμένο στη μνήμη.


Σε ερώτηση εάν τον συγκίνησε ποτέ κάποιος οπαδός θυμήθηκε ένα περιστατικό με έναν ηλικιωμένο οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ασανσέρ του ΓΣΠ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο οπαδός της ομάδας μας έπιασε τα κλάματα και τον ευχαρίστησε, σε μια χρονική στιγμή που ο ίδιος ένιωθε ότι δεν είχε πετύχει ακόμη τίποτα με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τι είπε ακριβώς:

«Ήταν ένα περιστατικό, την δεύτερη χρονιά που ήμουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήμουν στο ΓΣΠ και μπήκαμε στο ασανσέρ. Εκεί ήταν ένας ηλικιωμένος 80-85 ετών και μόλις με είδε έπιασε τα κλάματα, εγώ δεν τον ήξερα. Με ευχαρίστησε και νομίζω ήταν πριν καν πάρουμε το πρωτάθλημα, όταν ήμασταν χάλια εκείνη τη σεζόν. Δεν με ήξερε, δεν είχα καταφέρει τίποτε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αυτός ο άνθρωπος είχε τόση πολλή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ που ένιωσε την ανάγκη να με ευχαριστήσει και συγκινήθηκε. Αυτό είναι ένα από τα θετικά με τους οπαδούς».