Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόβλεψη ενδεκάδας με την ΑΕΚ Αθηνών

Πρόβλεψη ενδεκάδας με την ΑΕΚ Αθηνών


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί απόψε (20:00 | [email protected]) την την ΑΕΚ Αθηνών στο φιλικό “πρόβα τζενεράλε” ενόψει των Ευρωπαικών παιχνιδιών με την Τορπέντο Κουταίσι ή τα Τίρανα.

Μετά από τα τρία φιλικά στην Πολωνία, αναμένουμε ότι, ο Λιθουανός τεχνικός έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βάθμο για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα πρώτα Ευρωπαϊκά κι αυτούς αναμένεται να δούμε απόψε να παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα.

Συνεπώς κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Φαμπιάνο.

Μπροστά του θα πάρουν θέση οι Μασούρας και Χαμάς στα δύο άκρα της άμυνας και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Κουλιμπαλί μαζί με τον Παναγιώτου.

Οι Μάριτς, Χαραλάμπους και Εράκοβιτς αναμένεται να απαρτίζουν την τριάδα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στο επιθετικό τρίτο θα δούμε τους Σίμιτς και Σεμέδο στα δύο άκρα και στην κορυφή της επίθεσης να διεκδικούν την θέση οι Κακουλλής και Στεπίνσκι με τον Πολωνό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει τον αγώνα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Μασούρας, Χαμάς, Μάριτς, Χάμπος, Εράκοβιτς,Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής ή Στεπίνσκι

Η αποστολή μας αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Κυριακίδης, Ντιονκού, Ελάντερ, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Εβάντρο, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Μασούρας, Μάριτς, Σίμιτς, Λανγκ, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Κέρτις Τζούνιορ.