Home SPORTS NEWS Αυτή είναι η απίστευτη πρόταση της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη – Δεν συζητάει...

Αυτή είναι η απίστευτη πρόταση της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη – Δεν συζητάει καν ο Παναθηναϊκός


Στα 20+3 εκατομμύρια ευρώ έφτασε η Σπόρτινγκ στην τελευταία προσφορά της για τον Φώτη Ιωαννίδη, χωρίς όμως να διαφοροποιεί τις πιθανότητές της και ούτε και να επηρεάζει στο ελάχιστο την αμετακίνητη στάση και θέση του Παναθηναϊκού.


Σταθερό και απαράλλαχτο το μήνυμα του Παναθηναϊκού σε κάθε ενδιαφερόμενο, σε κάθε μνηστήρα, σε κάθε πρόταση για τον Φώτη Ιωαννίδη: “Δεν πωλείται”. Δύο συγκεκριμένοι πάντως το τελευταίο διάστημα, η Μπόλονια και η Σπόρτινγκ δεν φαίνεται να πτοούνται και συνεχίζουν να… χτυπάνε πόρτες.

Σχεδόν μάλιστα με παράλληλες κινήσεις, λες και σε φωτοτυπία. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, το τελευταίο χρονικά. Πρόσφατο δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport έκανε λόγο για πρόταση 22+3 εκατ. ευρώ (πρόταση που, αθροιστικά υπολογίζοντάς την, οι «πράσινοι» επικοινώνησαν ακόμη νωρίτερα πως απέρριψαν) και από κοντά ακολούθησαν και οι πρωταθλητές Πορτογαλίας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SRORT24, τα “λιοντάρια” κατέθεσαν μια ακόμη πρόταση για τον διεθνή επιθετικό, προσφέροντας 20 εκατ. ευρώ συν 3 σε διάφορα μπόνους, αφήνοντας παράλληλα και ένα ποσοστό μεταπώλησης στον Παναθηναϊκό.

Πρόταση που – σύμφωνα με τα όσα πηγάζουν από την Σπόρτινγκ – αν δεν σπάει, τουλάχιστον αγγίζει το προβλεπόμενο ταβάνι της αξιολόγησής της για τον Ιωαννίδη. Η τύχη της όμως, όπως και της αντίστοιχης κορυφαίας ως τώρα της Μπολόνια, δεν άλλαξε, αφού επίσης απορρίφθηκε χωρίς συζήτηση από τον Παναθηναϊκό.

Κάτι θεαματικά καλύτερο δεν αναμένεται ούτε από τη μία (Σπόρτινγκ), ούτε από την άλλη (Μπολόνια). Και όμως, παρά την αταλάντευτη στάση του Παναθηναϊκού, αμφότερες επιμένουν – ειδικά η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, η οποία κοντεύει τρίμηνο σε αυτή την ιστορία – χωρίς μάλιστα να ανεβαίνουν σε επίπεδα που έστω θα μπορούσαν να τους βάλουν σε ένα τραπέζι συζήτησης.

sport24.gr