Home FEATURED Τι πρέπει να κρατήσουμε από το φιλικό με την ΑΕΚ

Τι πρέπει να κρατήσουμε από το φιλικό με την ΑΕΚ


Η μεσοαμυντική λειτουργία και προσήλωση ήταν το στοιχείο που ξεχώρισε από την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών.


Ξέρουμε ποιες είναι οι αδυναμίες από τη μέση και μπροστά, είναι δεδομένη η άμεση ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση όμως υπάρχουν και τα θετικά από το τελευταίο φιλικό, που πρέπει να τα κρατήσουμε ενόψει και των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο με παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου, η ομάδα μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα συμπαγές σύνολο στον ανασταλτικό τομέα.

Παναγιώτου και Κουλιμπαλί έδειξαν ότι έχουν προβάδισμα έναντι των Ελάντερ και Λανγκ καθώς έχουν περισσότερη χημεία και ο Φαμπιάνο ήταν στα γνωστά του επίπεδα.

Ο Μασούρας είχε καλή παρουσία και όσες φορές ανέβηκε έκανε καλές κούρσες ενώ από την αριστερή πλευρά ο Χαμάς δέχθηκε αρκετή πίεση σε κάποια σημεία όμως με τις βοήθειες από τους υπόλοιπους βγήκαν τα μαρκαρίσματα.

Ο Μάριτς στη μεσαία γραμμή ξεχώρισε με τις σωστές τοποθετήσεις του και τις δυναμικές παρεμβάσεις του όπως επίσης και τα τρεξίματα του Χάμπου.

Ο Σίμιτς έδειξε ανεβασμένος σε σχέση με πέρυσι, όχι μόνο για το γκολ αλλά και για τις κούρσες που έκανε και τις βοήθειες που έδωσε στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στα θετικά και η παρουσία του Εβάντρο, που μπήκε ως αλλαγή και μέσα σε λίγα λεπτά έφτιαξε το γκολ για τον Σίμιτς ενώ έδωσε άλλη μια ωραία κάθετη στον Μάριτς που δεν κατέληξε σε γκολ.