Home TOP NEWS Δεν είναι μόνο θέμα ποιοτικής ενίσχυσης…

Δεν είναι μόνο θέμα ποιοτικής ενίσχυσης…


Η μεταγραφική ενίσχυση αργεί και δεν τίθεται θέμα μόνο να ανέβει επίπεδο το ρόστερ, αλλά να έχει και τις απαραίτητες επιλογές ο κόουτς Νταμπράουσκας.


Πάμε στο πρώτο ευρωπαϊκό με τον Λοΐζου μετέωρο και μοναδικές επιλογές για τα φτερά τους Σίμιτς και Σεμέδο. Επίσης η μη χρησιμοποίηση του Μπάκιτς και η απουσία ενός καθαρόαιμου δεκαριού φανερώνει την ανάγκη για επίσπευση στη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο Εράκοβιτς που χρησιμοποιείται ως επιτελικός δείχνει ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει ρυθμό, οι Χάμπος και Εβάντρο έχουν διαφορετικά στοιχεία οπότε θα πρέπει να έρθει ένας μαέστρος, όπως ήταν ο Μπεζούς, για να δώσει φαντασία και ποιότητα στη μεσαία γραμμή.

Στη γραμμή κρούσης ο Νταμπράουσκας δείχνει ξεκάθαρα ότι υπολογίζει μόνο τους Στεπίνσκι και Κακουλλή, οι οποίοι ψάχνουν το πρώτο τους γκολ για να πάρουν αυτοπεποίθηση ενώ θα χρειαστεί και εκεί ακόμη μια καλή επιλογή.

Φάνηκε στα φιλικά πως υπάρχει ανάγκη για έξτρα ποιοτικές επιλογές, ούτως ώστε να μπορούμε να προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας αναλόγως του αντιπάλου. Δεν είναι μόνο θέμα ποιοτικό αλλά και ποσοτικό αφού χρειαζόμαστε πολλές και διαφορετικές λύσεις στα φτερά και την επίθεση.

Ήδη ακούγεται το όνομα του Αλιούμ για επιστροφή και ενίσχυση, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και δεν παίρνει θέση στον Κατάλογο Α’.

«Μπορεί να γίνει μεταγραφή αύριο ή σε δύο μέρες, ή σε μία βδομάδα. Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Όλοι δουλεύουμε για να φέρουμε ένα ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στην Κύπρο κι όχι μόνο στην Ομόνοια, βοηθώντας μας παράλληλα στην Ευρώπη», ήταν η σχετική αναφορά του Νταμπράουσκας μετά το τέλος του φιλικού, που έστειλε μήνυμα για μια μεγάλη μεταγραφή.

Τα παιχνίδια με την Τορπέντο είναι ήδη… εδώ και θα πάμε με αυτούς που έχουμε, όμως θα χρειαστούμε άμεση ενίσχυση για να αυξήσουμε τις επιλογές μας στα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια.